Защо дъщерята на Кичка се снима гола! Вижте Тайната:

Кичка дъщеряЗа всичко на този свят си има причина. Оказа се, че и дъщерята на Кичка Бодурова имала причина да се снима полугола и да пуска фотосите си в мрежата. А освен това да стане и рекламно лице на фирма за бельо.

Скандалът с голите снимки гръмна, докато Кичка беше в Къщата на ВИП Брадър и фотосите обиколиха всички сайтове, нанасяйки пореден удар върху имиджа на певицата, която и без това беше брутално мачкана от съквартирантите.

Истината за голия бунт на щерката излязла наяве, чак след като майка й се прибра в САЩ. Кристи най-после  се осмелила да признае какво се е случило в детството й.

Момичето било по-закръглено в пуберитета и бабата на нейната най-добра приятелка я наричала „грозната Кристи“, „дебелата Кристи“ и уж на шега й лепвала непоносими за едно подрастващо момиче прякори.

Приятелката й пък доверила на други момичета как баба й „нареждала“ Кристи и в училището започнали да наричат Кристи по същия начин. Тя търпяла обидите стоически, плачела нощем, когато останела сама, но не смеела да се оплаче на родителите си. Те нямали и идея, че дъщеря им е малтретирана психически и страда.

Едва наскоро, докато момичето пътувало с майка си Кичка към известен курорт, признало мъката си. Кристи споделила, че с голите снимки само искала да докаже, че не е дебела и грозна. Затова публикувала фотосите в профила си да ги видят всички, които преди няколко години сипели обиди отгоре й.

Кичка се разплакала от вълнение, защото била изживяла същото преди много години. Тя пък имала акне в гимназията и всички й се подигравали, че е грозна.

Затова разбрала дъщеря си. Успяла да си обясни и татуировките. Момичето явно по този начин е искало да прикрие тялото си, за което мислело, че е дебело и грозно.

Сега Кристи е красавица и живее с приятеля си, но обидите от ученическите години не спират да я тормозят и тя продължава да доказва на тези, които са я наричали дебела, че е станала по-красива от тях и е в състояние да събере много повече лайкове на снимките си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *