Защо ГЕРБ Не Уби куцата си кобила Цецка! Виж Тук:

цЕЦКА РАДЕВПоздравявам ви за огромното доверие, което получихте от българските граждани каза Цецка Цачева на Румен Радев.
Това се случи по време на церемонията по връчване на окончателното решението на ЦИК за изроба на президент и вицепрезидент.

„Още веднъж – адмирации за победата! Вярвам, че сте силен човек, че няма да пожалите сили и енергия и ще работите всеотдайно, за да заслужите това доверие с мъдри и държавнически решения в интерес на българските граждани“, допълни  Цачева, след което поздрави и ЦИК за добре свършената работа.

„Ще работя за силна и просперираща България! Народното доверие ще бъде оправдано“, заяви по протокол Радев и вдигна наздравици с вицето си Илияна Йотова.

Отстрани погледнато цялата тази картина приличаше на долнопробна българска комедия с некадърни артисти.

Та нали само преди седмица г-жа Цачева заявяваше, че победителката ще е тя? Нали вадеше от девет кладенеца вода и дежурния дядо-антикомунист от гроба, за да докаже, че тя е ДОСТОЙНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ, а Радев е измислена фигура, защото нямал никакъв политически опит и бил просто една „калинката“ на БСП?

Нали го нападаше ожесточено по площади и телевизии, играеше хора по мегдани и чернеше опонента си с катран на кило?

А само дни след това започна да лее нежен меден гласец и да го възхвалява!

Политическото лицемерие в България става все по-нагло и все по-брутално.

На всички е ясно, че Борисов сложи Цачева на топа на устата, за да изгори тя като бушон, а не цялата партия ГЕРБ, чийто рейтинг е на критичния минимум от поне 1 година!

Цецка скунксЕдин изгорял бушон, макар и бутафорен, в цял свят го сменят.

Политическата игра също си има правила и Цецка трябваше да плати цената.

Но след като се е хванала на хорото, Цачева трябваше да го изиграе докрай, а не да се пуска преди да е спрял тъпанът и да е замлъкнала гайдата.

Не можеш да се кандидатираш за държавен глава, да получиш реалната подкрепа на под 30 процента от избирателите… След което да кажеш: „Пардон, обърках се!“ Сетне да откажеш да поемеш каквато и да е отговорност. И след 24 часа ни лук ял, ни мирисал, да се настаниш пак на удобното си кресло като председател на парламента.

Това в цял свят го няма!

Щом под 30 процента те одобряват за президент, значи още по-малко те подкрепят за шеф на НС! И ако си честен човек – трябва на мига да си вдигнеш парцалките и да се ометеш от там.

Изисква го политическият морал, политическата етика и елементарното чувство за достойнство.

Но „ГЕРБ“ и „достойнство“ са взаимоизключващи се понятия. Направо оксиморони!

Цецка овцаТетката залепи на лицето си маската на непукист и нахално заяви, че ще остане председател, понеже (забележете) в парламента имало най-много депутати от ГЕРБ! Че като са най-много, нека си изберат нов председател! Желаещи все ще се намерят!

Но не!

Цецка – парашутистката пак си се чучна в председателския стол и продължи да командори!

Също като шефа си Борисов, който про форма си подаде оставката… за да продължи да дирижира политическия живот… и по-точно политическия хаос, който сам умишлено създаде.

Навсякъде по света уморените коне ги пращат в пенсия.

У нас обаче им пообърсват лигите, поразчесват ги малко… и ги пускат обратно на Хиподрума!

Комшиите откъм Босфора наричат това гьонсуратлък!

У нас си има друго име – просто ГЕРБ! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

  1. Ето какъв виц аз измислих за баба-Яга Цецка. Беше умна жена, умна в смисъл хитра, и изведнъж се пребоядиса в буквалния и преносен смисъл и стана Блондинка. Все пак и за председател на НС и за министър на правосъдието се изисква ценз, а тя има рабфаковско образование.16

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *