Западният Расизъм и Комплексираните US-Слагачи!

5

Безогледната арогантност на украинския външен министър Кулеба да идва в България, за да ни агитира публично от официална правителствена трибуна да мразим Русия, е типична фашизоидност. Демонстрация на омраза на етническа основа. Западняшки расизъм в слагачески стил. Сега целият свят е длъжен да изпада в русофобска истерия, понеже Путин спря инвазията на НАТО на Изток. И си позволи да строши зъбите на расовата теория на Запада, че западняците са хора първа категория, на които всички останали дължат подчинение.

Да сте чули Лавров да агитира, че светът е длъжен да мрази украинците заради фашизоидността им? Ако ние, българите, не можем да се отървем от робския манталитет над 140 г. след Освобождението, то украинците вече около 5 века не превъзмогват слагаческия си комплекс. Историческите наслагвания при тях започват от началото на 17 век с формирането на националната им идентичност, начело с казашкия хетман на запорожките руски казаци Богдан Хмелницки. Бащата на уклаинската нация.

Накратко, за да контрират набезите на кримските татари, прадедите на украинците се обръщат за помощ към полското кралство. Цената, разбира се, е феодална зависимост. Поляците, естествено, почват да потискат щенията им за национална свобода. За да се пребори с полско-литовското господство, Богдан Хмелницки, се съюзява с вековния враг кримските татари. Почва да побеждава, но и татарите почват да го предават. Те нямат интерес от силен съсед. За контра на татари и поляци Хмелницки се подлага на руснаците. С тяхната подкрепа надделява. Но става зависим от тях. Казаците така си остават с блян за украинска идентичност и независимост. Та чак до 1918 г. Ленин, за да ги привлече към комунистическата идея, ги обявява за отделна нация. Блянът се материализира едва 3 години- до 1921 г. Сталин приобщава Украйна към СССР. Чак до разпадането на СССР. Тогава украинците, за да преодолеят постсъветското пространство, се слагат на Запада. Допускат историческата грешка да не се възползват от геостратегическото си положение на мост между Изтока и Запада. Приемат присъдата да изпълняват ролята на плацдарм на НАТО за удари срещу Русия. Което доведе и до изпреварващия контраудар на Путин.

В момента Украйна задълбочава своя слагачески комплекс, проливайки кръвта си за интересите на Запада. Западняците от векове се опитват да сломят Русия и да завладеят ресурсите й. Така през 2014 г. украинците загубиха Крим, подарен им от председателя на КПСС украинеца Хрушчов 1953 г., ако не се лъжа. Всъщност, исторически Крим е враг на Украйна чрез кримските татари. Сега украинците са на път да загубят почти цялата си държава. За тлъста плячка от нея, между другото, претендират и поляците-искат си полско-литовското кралство, в което попада Лвов и широката околия чак до Днепър. А украинците си мислят, че поляците им помагат. Ха ха…

Изводът е: слагачеството е вредно за нацията. Исторически устояват само народите, които сами отстояват свободата си. Ние го виждаме по нас си. Сега робуваме на американския интерес, въпреки че губим от това. Въпреки че като държава виждаме отлично как украинците губят територии и кръв, слагайки се на САЩ. Като стадо слепци сме, водени на заколение с духова музика. Цяла Европа е така-губи от санкциите срещу Русия, за да печели хегемонията на САЩ. Енергийното ембарго е ритуално самоубийство за Европа. Хара кири. Украйна е ножът. Дори Путин не го държи. Държи го САЩ.

Милен Милушев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. НЕ СПИРАЙТЕ В УКРАЙНА ИСКАМЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ В БЪЛГАРИЯ ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ

  2. НАТО ЕС САЩ СОРОС УКРАИНСКИ ЕМИГРАНТИ И ФАШИСТКО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО ИМАТЕ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОМРАЗА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  3. ВРЕМЕ Е ДА ПОКАНИМ РАМАЗАН КАДИРОВ ЗАЕДНО С БАТАЛЬОНА СИ НА ГОСТИ В БЪЛГАРИЯ

  4. Горчивите истини изказани в статията на Милен Милушев важат с пълна сила за Българите и Българската държава.
    Приликата в слагаческата политика на РБ и Укр. е безпощадно очебийна?????

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *