Западът се Страхува Панически от БСП и България! Ако не вярвате, прочетете статията! Виж Тук:

Паническият страх на Запада от БСП и от България става все по-очевиден. Страхът на западните неолиберални елити се подклажда от един кошмарен сън, който скоро ще стане кошмарна реалност за Запада.

Става дума за придобиващото вече реални очертания усещане, че БСП и България правят все по-категоричен завой на Изток- Към Русия и Евразийския съюз. Въпреки повтаряните по инерция от едно отминало Соросо-Обамово време, мантри, че ние сме лоялни членове на НАТО и ЕС, колелото вече се върти в обратна на евроатлантическата  посока.

Ето, вчера вицепрезидентът Илияна Йотова заяви с особена категоричност в ефира на Нова телевизия, че антируските санкции трябва да се отменят час по-скоро. Йотова заяви, че следва незабавно да се предприемат необходимите крачки за премахване на ограниченията.

Нещо повече: Според нея много страни-членки на Евросъюза биха се съгласили с тази позиция, защото от санкциите страдат най-много обикновените граждани. Бизнесът, според вицепрезидента, все някак ще се оправи като повиши цените на крайната услуга, но тази завишена цена ще я плащат все по-обедняващите граждани на ЕС.

Но защо толкова се страхува Запада от един съюз между България и Русия? Ами много просто: Защото така ще се сбъдне кошмарният сън на дебелобузестите чичковци с гащи на раета и звезди, е именно сънят, в който на Балканите се появява мощна България като съюзник на Русия.

И този сън съвсем не е в сферата на нереалното. Напротив! Ако България се съюзи с Русия и влезе в Евразийския съюз, както искат 85 % от българските граждани, то само след няколко години нашата държава ще излезе от кризата и ще започне да се превръща във все по-мощна в икономическо и военно отношение страна. Ще стане незаобиколим фактор на Балканите и в Европа, като верен съюзник на своята посестрима Русия.

Има ли предпоставки за такова развитие на нещата? Има разбира се и то колкото искате. Много повече отколкото биха желали западните управляващи чичковци и лелки, които в течение на 25 години се опитваха с нокти и зъби да унищожат страната ни и нашия народ.

Първата предпоставка е вълната от русофилия, която залива все по-голяма част от българския народ. Обичта на българина към Русия съществува от памтивека, но тя наистина избухна, когато ЦРУ-то на Виктория Нюланд направи кървав държавен преврат в Украйна и сложи на власт една злокобна русофобска и фашистка хунта.

Тогава целият български народ, за разлика от управляващите го мижитурки, като един застана на страната на Русия. И яростно се отрече от русофобите в Украйна и в България. Като ги прокле с цялата си душа.

Тази обич на българите към Русия и на руснаците към България не се поддава на рационално обяснение. Тя е закодирана дълбоко в гените на двата братски народа. Запазена е дълбоко в гънките на нашата обща история и религия. И няма сила, която да я унищожи.

Втората предпоставка за възможно влизане на България в Евразийския съюз е наличието на мощна, организирана и парламентарно представена демократична сила, която още от самото си създаване е с антизападна и русофилска насоченост. Това е БСП – партията на българските социалисти. Нейните членове и симпатизанти обичат Русия и свързват бъдещето на нашата родина с Великата славянска страна.

Точно затова Запада се опитва да унищожи БСП още от началото на прехода. В колаборация и чрез своите български слуги, ЦРУ гонеше симпатизантите й по всякакви поводи, оставяха ги без работа, наричаше ги „комунисти“, „руски подлоги“ и какво ли още не. Но това не разколеба хората.

На по-късен етап със заплахи и подкупи ЦРУ принудиха почти цялото ръководство на БСП и парламентарната й група да гласуват по начин удобен за Сорос и западните централи. Така отблъснаха почти всички симпатизанти на социалистите от БСП. Но партията дори само с твърдото си ядро от 18% продължаваше да е незаобиколим фактор в българската политика.

Тогава западняците опитаха нова стратегия: Започнаха да изтеглят председателите на БСП и всички, които можеха да представляват някаква заплаха, на работа на Запад. Опитваха се като в „Приказка за стълбата“ на Смирненски да ги покварят и отделят от народа. Направиха ги евродепутати, дори президенти. Станишев стана президент на Партията на европейските социалисти. Сега предлагат на Корнелия Нинова да заеме вицепрезидентската позиция в Световния социалистически интернационал. И в  кръга на шегата ще кажем: да се готви следващият председател на БСП, когото вероятно ще направят вицепрезидент или президент на САЩ!!? Само и само да го спрат да се бърка в делата им в колонията България.

Ето такива, дребни на пръв поглед факти, разкриват неистовия страх, който изпитва Запада от изтерзаната, но непобедена партия на българските социалисти.

Сега се чуват много и различни нападки по адрес на Корнелия Нинова. Някои от тях сигурно имат своите основания. Но нека не забравяме, че в политиката, също като навсякъде другаде, не работим само с идеални хора –  смели, безстрашни и железни. Налага се да вървим по пътя към по-доброто бъдеще на родината ни с обикновени хора. И те, също като всички нас, се страхуват. Подложени са на огромен натиск от заплахи и обещания. Сред тях ще има и предатели, и хора, които се примиряват. Но смелостта на човека се изразява не е в липсата на страх. А в трудното и често пъти невъзможно усилие да преодолееш страха си. Убийственият страх за своето семейство и за себе си. И да направиш нещо добро за родината и своя народ.

Затова ние от Skandalno.net ще споделим искрено, че също като вас, като всички обикновени хора в България, не вярваме, че Корнелия Нинова ще успее да свърши всичко. Сигурно няма да успее да изчисти авгиевите обори, натрупвани в продължение на четвърт век в БСП и в България. Но сме сигурни, че ще направи първите крачки по пътя към така желаната от всички ни промяна. По пътя към сваляне на антируските санкции, към излизане на България от унищожителните ЕС и НАТО. И към съюз с Русия и Евразия.

Но за да направят Нинова и ръководството на БСП тези крачки, трябва всички да се обединим под знамената на БСП. Защото тя е единствената партия с над 100-годишни корени в съзнанието на българите. И трябва отново и отново да й даваме силата, от която се нуждае. И постоянно да искаме от нея ДА ПРОМЕНЯ БЪЛГАРИЯ.

Не трябва в никакъв случай да разпиляваме гласовете си в партийки като АБВ, „Движение-21“ и т.н.  Въпреки различията си, сме длъжни да си подадем ръка в един общ фронт. Социалисти, комунисти, социалдемократи, патриоти-русофили, центристи – всички, които милеят за България. Защото иначе ще ни унищожат. Един по един.

Значи необходимото условие за започване на промяната е БСП да получи доверието на народа за самостоятелно управление. А достатъчното условие е  да има решителни ръководители, подкрепени от хората в България, които да осъществят на практика съюза между България и Русия. И твърдо да го отстояват. Рамо до рамо със своя народ. Тогава ще е възможно развитието на България да тръгне в друга и много по-перспективна посока. Посоката на мира и просперитета.

Ето колко малко е необходимо, за да се изтръгне родината ни от смъртоносната прегръдка на Запада и да стане мощен съюзник на Руската федерация на Балканите. ЗАТОВА СЕ ПЛАШАТ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ.

Именно този страшен сън не дава покой на кучетата на войната в САЩ и НАТО.

ЗАТОВА САМОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ НА БСП И РУСОФИЛСКА БЪЛГАРИЯ ГИ ПЛАШИ ДО СМЪРТ.

Има и други предпоставки за измъкване на родината ни от блатото на мизерията. Но най-първата е да се обединим. Всички българи – заедно! И да се готвим за демократична промяна на изкуфелия капитализъм като за „бой последен“.

Защото само така ще обновим България. Родината на нашите деди и деца!

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *