Заки вилнее в гей-клуб, търси млади таланти! Виж Тук:

Велизар Соколов, който повечето хора познават като Заки от „Авеню”,  доста често може да бъде видян как се весели в мъжка компания.
Музикантът почти не изпуска уикенд, който да не прекара в едно от най-известните заведения в столицата на ул. „Позитано”.
В клуба влиза само отбрана клиентела, защото заведението е известно с това, че там се събират само хора с гей ориентация.
Менторът от „X Factor” изобщо не се притеснява да ходи на такива места, защото е сигурен, че там посетителите са от неговата порода и никой няма да го предаде, тъй като по този начин ще издъни самия себе си къде е бил и какво е правил.
Пък и в хомосексуалното общество си има сериозни правила и те се спазват. Никой не клюкари зад гърба на брата си по съдба и най-вече по чувства.
Заки идва в заведението винаги в изцяло мъжка компания, с която бройкат  младите мoмчета и особено новите „петлета“ от провинцията, които си търсят забавление, твърди източник от заведението.


Твърди се, че този младеж е голямата задокеанска любов на музиканта

Че Заки е на другия бряг, се говори от дълги  години. Той няма жена до себе си,  обаче категорично отрича тези твърдения и просто се обявява за самотник. Близки негови приятели твърдят, че е влюбен, но обектът на чувствата му живеел чак в Ню Йорк и за да не се изгуби тръпката, се налагало Велизар често да пътува до САЩ.

Любовта между двамата била достатъчно силна, за да издържи на разстоянието и времето, защото връзката им продължавала от години и през цялото това време Заки нито веднъж не погледнал встрани и не си забил любовник у нас.

“Той е  обект на непрекъснато ухажване, обаче досега не е кривнал  нито веднъж и е до болка верен на човека до себе си“, обясняват приятели на изпълнителя на “Бягство”. Тайната му любов станала  причина Заки внезапно да се откаже от сцената и да стане продуцент. Така имал повече време за себе си и за пътуванията в САЩ, където се отдава на развлечения. От продуцентство се печели повече и не се налага да обикаляш по концерти. А освен това и самата работа била по-престижна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *