Завист! 30 момичета пребиха кандидат-миска, за да не се яви на конкурс

Пловдив мискаБлизо 30 момичета приклещиха 14-годишна хубавица от Пловдив, а четири от тях я пребиха и издраха лицето й, за да не може тя да се яви на престижен световен конкурс за красота.

Това се случи в Града под тепетата, а за ужасното посегателство разказва  майката на пострадалата тийнейджърка – Надя. От седмица в Пловдив  навсякъде са сложени билбордове на „Miss & Mr. Grand Sea Universe“, който ще се проведе в града на 25 юни. На тях е снимката на пребитата Маргрет Аверин, която е една от претендентките за титлата.

Откакто се появила на билбордовете, девойката започнала да получава заплахи и обиди от непознати момичета във Фейсбук. „Пишехаа й, че е грозна, че не трябва да излиза на подиума и да участва и сериозно ще си изпати, ако не се откаже от конкурса. Мислехме си, че е хлапашко заяждане  и не обръщахме особено внимание“, разказва майката. В сряда следобед  Маргрет и нейни приятелки имали среща край  детска площадка, където често се събирали. Когато тя дошла, там вече я чакали над 30 момичета. Обградили я плътно от всички страни, за да не може да избяга. Тя опитала да се махне, но две  я хванали здраво„, разказа потресената майка. Други две започнали да я удрят и да я ритат  в главата и по цялото тяло и да забиват нокти в лицето й, оставяйки кървави следи по него. „Крещели й, че ще я обезобразят, за да не се яви на конкурса, защото  е грозна“, казва майката. След като пребили жестоко кандидат-миската, нападателките си тръгнали заедно в неизвестна посока.

Момичето успяло да се обади хълцайки на майка си, която веднага дошла и я взела. Отишли в болницата, защото тийнейджърката била в шок и цялата е в отоци и синини. Майката  подала  жалба в полицията.  Междувременно с пребитото момиче работи психолог.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *