Жестока гавра! Анн-Джи се подигра с Преслава

Преслава ново гаджеАнн-Джи успя да разбуни позаспалите летни духове с новата си песен „Чупи стойки“. Незнайно защо в нея тя насочи срелите си към колежката си Преслава.

Ето и част от текста „Питаш ме  как отслабна тази тлъста фолк певица – ще ти кажа,  само с кока и водица. Навсякъде пинчера си влачи, барнала се е във „Филип Плейн“ менте“ – са дълбоко съдържателните думи в текста на скандалното парче, което дори не прави опити да прилича на поезия.

За всички фенове на Преслава стана  ясно, че точно любимката им е под дулото  на острия език на обявилата се за фитнес маниачка своя колежка, която пък се кълне, че води здравословен начин на живот.

Слуховете,  че Преси често злоупотребява с кокаина  и той станал  причина рязко да свали над 10 килограма и да заприлича на самоходен  скелет, отдавна се носят из заведенията на хайлайфа.

Но защо точно  Анн-Джи реши  да захапе именно Преслава, си остава мистерия.

Според запознати  в цялата история е замесен – Георги Станоев-Бирмата, вече бивше гадже на певицата. Плейбоят имал крактотрайна връзка преди време Анн-Джи, прекарал я  през леглото си, но след това се влюбил в Преслава. Изоставената певица дълго таяла омраза и решила, че сега е моментът да зареше съперницата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *