Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жени Калканджиева тръгна на сеанси по хипноза

Ако статията ви хареса, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Жени номинираЖени Калканджиева започнала да ходи на сеанси при хипнотерапевт, за да успее да откаже цигарите. Собственичката на  „Визаж“ се опитва да се бори с вредния си навик от години и ту ги отказва, ту ги започва, но отказването траело от три часа до три дни.

Напоследък покрай проблемите си с ТВ7 и личните такива, което не са никак малко, тя подобрила собствения си рекорд и стигнала до четри кутии на ден. Не можела да издържи и минута, без да държи цигара в ръката си и вече станала непоносима за колеги и близки. Загрижени за здравето й и за психката й, хора от най-близкото й обкръжение започнали да й опяват да спре с дългогодишния си порок и  буквално й поставили ултиматум – или се отказва от вредния си навик, или вече няма да стоят в една стая с нея, дори когато са се събрали на тържество или просто на вечеря.

Калканджиева наистина се замислила, че вреди на себе си и на хората около себе си, обаче не вярвала на старомодните лекарства, отвари  и лепенки, с които дългогодишни пушачи като с магическа пръчица спират да димят.  Тя потърсила квалифицирана помощ и едновременно се посъветвала с приятелки какво да направи, кой метод е най-лесен и най-безболезнен за нервите и последствията от отказването. Препатили й препоръали известен  специалист по хипноза, който приемал  клиенти само от родния хайлайф, тъй като други не можели да си позволят да платят услугите му. Извън хипнозата, той бил и душеприказчик на звездите и ту ми доверявали тайните си, а той пък ги запазвал дза себе си.

След няколко сеанса при него имам значително подобрение, призна шестата по красота в света. Намалих кутиите на едназа цял ден , а преди ме срам да кажа клко бяха. Обобено в нервни дни и ако съм под напрежение. Сега се чувствам отпусната, заредена с енергия, много по-спокойна и ми е по-леко.  Никога не съм вярвала, че такова нещо може да стане за толкова кратко време.

Калканджиева обаче знае и друго, че е на такава възраст, в която е,  ако остави рязко цигарите, ще качи над десет  килограма.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *