Жени и Тачо си купили победата в Брадъра

Жени ТачоЕвгения Калканджиева и съпругът й Стефан Манов-Тачо ще победят в риалитито  „ВИП Брадър”, тръбят няколко сайта.

Двамата щели да спечелят с тайни договорки със свои приятели  още преди старта на формата, разкриват хора от екипа на шоуто, които броят зрителските гласове и получените СМС-и.

Обикновено победителят се определя не чрез вота на зрителите, а от самите продуцентите, твърди човек, близък до продукцията. Сега продуцентите  искат финалисти да са Иво Аръков и Ели Гигова, обаче съквартирантите излъчиха Уош МС и Йорданка Христова. Изненадващо най-много обаче  са гласовете от есемеси за Жени и Тачо. Те са толкова много и идват толкова редовно, че няма как да бъдат пренебрегнати и продукцията да си затвори очите и  ако нещата останат така и на финала, те ще трябва да получат короната за най-любима звезда на България, обясняват работещи във формата.

Мнозина от екипа смятали, че има нещо предварително  нагласено в сипещият се сериозен вот за скандалната двойка и вече имали подозрания, че двамата са се уговорили със свои  близки и приятели да пускат непресъкнато  есемеси в тяхна подпкрепа, за да спечелят.

Не на същото мнение обаче са зрителите. Те смятат,  че в тайната договорка са включени и самите продуценти и това е част от играта. Дори част от изгонените участници твърдят неофициално, че в Къщата има специално отношение от страна на Големия брат  към Тачо. Дори изхвърлянето и после връщането му обратно според тях било по сценарий. За доказателство те дават за пример и  фактът, че Ники Кънчев по време на живите излъчвания непрекъснато хвали Тачо, твърди, че е претърпял голямо развитие и не спира с опитите си да изгради добър образ на дребния и ограничен мъж в очите на зрителите.

Още един пример озодачава зрителите. Тачо просто перна очилата на Зорница и бе изгонен. Камелия Воче е ударила шамар на Людмила Захажаева, но това било скрито от зрителите.

Най-близко до истината обаче са хора от модния свят, които твърдят, че Жени е ухажвана от месеци да влезе в Къщата със съпруга си.  Калканджиева най-накрая приела да участва, но  срещу тлъстата сума от 100 бона за нея и Тачо  плюс сигурна гаранции, че двамата няма да бъдат позорно изгонени и да станат за резил, а ще стигнат до финала. Тя  пък се ангажирала да разкрие прелюбопитни истории от интимния на семейството и да участва във всякакви скандали  и така да качва рейтинга на шоуто, както и се случи на практика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TqxPFuf6lBE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *