Женен мъж прави се*с с колежка пред целия свят (видео)

прелюбодействоВлюбени  колеги от новозеландския град Крайсчърч направиха истинско еротично шоу, което за броени часове стана достояние на целия свят.  

Двамата любовници, които работели в застрахователна компания, цял ден се измервали с жадни и горещи погледи, след което решили да правят се*с направо в службата и да не ходят до тайната си квертира. Привечер те изчакали всички колеги да си тръгнат  и след като се уверили, че са сами в офиса, се отдали на бурни любовни ласки на стола, на бюрото и където им попадне.

В бързината те забравили да загасят лампите. Смятали,  че прозорците на сградата, които  били изработени от затъмнено стъкло са непрозрачни, обаче отвън всичко се виждало.

Цялото шоу станало пред очите  на клиентите в отсрещния бар, който пък бил препълнен в очакване на гостуването на популярна джаз група. Посетителите с изненада, а после и с удоволствие започнали да наблюдават безплатното еротичното шоу в отсрещния офис, подвиквали, смели се и даже заснели най-горещите сцени с мобилните си телефони.

Докато в офиса двойката все още пъшкала от удоволствие и сладка изнемога,  клипчетата вече били качени в социалните мрежи и везнага били изгледани от милиони потребители от целия свят.

По-късно станало ясно,  че мъжът е семеен и има две деца, а колежката мома. Няма данни за това как е реагирала съпругата му на ужасяващия видеоматериал. Но от фирмата осъдили постъпката на прелюбодейците и най-вероятно ще ги уволнят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/umTmu1Yp0jM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *