Жена полетя от блок в Пловдив и се размаза на козирката на входа!

Пловдив самоубийствоЖена полетя от блок на ж.к. „Тракия“ в Пловдив и се приземи на козирката на входа. Не е ясно кога тя е предприела фаталния скок. Тялото било намерено тази сутрин от съседка, която случайно погледнала от прозореца е се натъкнала на зловещата гледка.

Полицията е на мястото на инцидента и вече е увила тялото с найлон, за да не се стряскат децата и живеещите там. Чака се линейката със съдебния лекар.

В случая има няколко странни неща. Жената е на видима възраст около 50 години, но никой не я познава. Според домоуправителя тя не живее в блока и снощи при никого не е идвал такъв гост. Самоубийцата е била по джапанки и едната е останала на седмия етаж, откъдето е скочила. Там е бил и единственият отворен прозорец на стълбището на входа.

Още по-странно е, че външната врата се отваря с чип, какъвто притежават само живеещите там.  Домоуправителят недоумява как тя изобщо е влазла във входа, как се е качила до седмия етаж и е скочила и никой нищо не е чул. Засега не е ясно в колко часа е станал фаталния скок и коя е мистериозната жена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *