Жана призна: Друсам се като Луда с Кокаин! Трябва ми Любов, за да Спра! Виж Тук:

Жана алкохолНе съм пипвала наркотици откакто съм във ВИП Брадър.

Влязох във формата, за да ги спра. Трябваше да избирам между клиника и „ВИП Брадър“ и избрах да е тук, за да съм покрай повече хора и да ми дават кураж, изплака Жана Бергендорф пред смаяната Емануела.

Но тук не намерих любов, а само крясъци и ругатни. И всеки път – номинации!

Започнах с наркотиците заради човек, когото обичах. Той шмъркаше и аз го правех, за да му се харесам. Направих го от любов, а той ме предаде. После продължих, защото страдах по него, а те ми даваха сили и смелост. Пред детето си никога не съм се появявала дрогирана, ако съм взимала. Гледат го майка ми и сестра ми. Те двете много ми помагат.

Но аз продължих да търся сигурност в кокаина. Успокояваше ме, правеше ме по-смела. Сега искам поне от него да се откажа. Страшно нещо е!  Направо съм развалина от него!

Синусите ми са вече пълни с гной. Затова непрекъснато подсмърчам и изглеждам болна. Трябва да се оперирам, а се страхувам. Затова и получих бъбречна криза. Отразява се на органите, унищожава ги. Страх ме е от последствията, обаче коката е по-силна от мен. Дава ти временно сигурност, чувстваш се смел, сякаш светът е в краката ти… но после организмът иска още и още!

Сега затова спя и ям непрекъснато. Заради наркотиците. Изпитвам глад, или се свивам на кълбо и спя с часове. В абстиненция съм.

Как можем да ти помогнем, попита плахо стреснатата Емануела.  

Само любов може да ми помогне. Някой трябва толкова много да ме обича, че да поискам заради него да спра и да се преборя.

Но никой не ме обича, изплака Жана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *