Ето кои са звездите с най-големи Дупета в света! Класация + СНИМКИ Виж Тук:

звезди трътлестиХаншът, който през последните години беше позабравен на фона на силиконовите бюстове в тази година отново се превърна в обект на супервнимание и начин за някои звезди  да станат известни.

Затова те след като напълниха пазвите си и вирнаха ци*и до небето, решиха да се пооправят и отзад  и започнаха да  влагат луди средства в дупетата си.

Латино традицията на изхвръкналите дебели дупета завладя САЩ и в задокеанския шоубизнес се пръкнаха десетки дами, които са известни само с големите си дупета, а фотографите се избиват да ги снимат за списанията. На мъжете явно им харесват заоблените и направо изхвръкнали като барабани пищни форми, защото снимките на яките красавици напълниха мъжките сайтове.

Не са една и две дамите, които си признават, че напоследък са инвестирали солидни суми в задните си части, използвайки пластични интервенции.

Но има и други, които разпалено отричат намесата на хирург и твърдят, че дебелото дупенце им е дар от природата. Тяхната версия е, че просто по рождение са с впечатляващ задник.

Вижте  класация на известните жени с най-големи дупета, която е направена от ofigenno.com. А натурални ли са, пластиката ли е играла, красиво ли е, не е ли… нека всеки сам прецени:

Ким Кардашиян

Снимка 260955

Иги Азалия

Снимка 260956

Джена Джеймисън

Снимка 260957

Амбър Роуз

Снимка 260958

Лола Монро

Снимка 260959

Наташа Стюарт

Снимка 260960

Ники Минаж

Снимка 260961

Коко Остин

Снимка 260962

Блек Чайна

Снимка 260963

Брук Бейли

Снимка 260965

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *