Ето как Иван и Андрей вкараха Калин Терзийски в Болницата! Писателят в Прединфарктно състояние! Виж Тук:

Калин банкиПисателят Калин Терзийски е приет снощи в болница в прединфарктно състояние.

Той е получил криза във „Фермата“ и е прибран за наблюдение. Според лекарите, Терзийски не издържал на напрежението в телевизионния формат и сега  състоянието му се следи от специалисти в болнична обстановка.

Лекарите правят изследвания и едва след като обобщят картината, ще се произнесат  дали той може да се върне в играта или състоянието му е по-сериозно и не позволява това да се случи.

Само преди няколко дни Калин  беше поставен на системи в шоуто, след като обърна  две бутилки с алкохол. Тогава той падна  на двора и се наложи останалите  да го завлекат до леглото му.

Зрителите негодуват, че, сеирът в това риалити шоу би трябвало да си има граници, изпитанията също… И продуцентите трябва все пак да подбират по-внимателно играчите си. Не може в името на шоуто да влизат хора с проблеми и да се дават задачи, които са потенциално опасни за здравето им.

Не е етично да  вкараш в тв. шоуто временно разкаял се алкохолик, а после да му връчиш бутилките и да гледаш как се търкаля като прасе.

Иван и Андрей често ходят по ръба на бръснача. В „Къртицата“ те успяха още първата седмица да устроят мач, при който оперен певец отиде в болницата и излезе от играта.

А като капак изстреляха Ивайла Бакалова от катапулт и тя си счупи на три места крака, след което два месеца беше в гипс и с адски болки.

Зрелища – да, но не и на цената на човешкото здраве и живот!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Ами явно с някой деликатен мангизи и добри адвокати са подготвили договорите на участниците.В САЩ при случай като този с Ивайла Бакалова нямаше да им стигнат парите и имотите да се разплатят Демек Пълен ФАЛИТ.А в България им дават най-гледаното време.Каквато държавата такава телевизията.ФАЛШ и ЛАЙНА.САЩ КЕЙМБРИДЖ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *