ЕТО КАК БЪЛГАРИЯ ЩЕ РАЗМАЖЕ РУСИЯ В ЧЕРНО МОРЕ! Божидар Димитров начерта Разгромяващ План на Победата! Виж Тук:

БожидарСкандалът с флотилията ни в Черно море, която щяла да пази ЕС и цял свят от нападение на Русия разгори страстите в България до червено!

Във всеобщата лудост се включи и историкът проф. Божидар Димитров, който с тънко чувство за хумор посочи и изброи военноморските сили на Русия, разположени в Черно море и строи срещу тях нашите няколко катера и раздрънкани ръждиви корита.

„България обаче има шанс! Имаме неподозирани възможности, за които руснаците няма да се сетят и ще ги изненадаме“, категоричен бе Димитров.

Топ историкът предложи във флотилията ни да се включат всички лодки за разходка, банани, джетове и най-вече водните колела. На всяко водно колело да бъде монтирано някакво оръжие, а върху него да се накачорят всички русофоби, грантаджиите от „Протестна мрежа“ и вся останалая пронатовска и евроатлантическа сволоч!!!

„Планът е прост: Нашите ще пляскат педалите из морето и ще чакат да се появи руски боен кораб. После от всички водни колела се изстрелва общ залп и ако уцелят кораба на рашите, го взимат на абордаж и го примъкват в най-близката ни военна база. Тоест в Атия, защото ние друга нямаме.

Така хем ще действаме с елемент на изненада, хем обезателно ще има и жертви, защото някои от руските моряци могат да умрат от смях! Пък хем ще си попълним и флота, който напоследък хич го няма, заяви професорът и предизвика вълна от одобрителни коментари в социалната мрежа.

Фейсбук потребител допълни предложението на Божидар Димитров с идеята да включим и малките деца в защита на родината: „Малките сополанковци вместо да се плацикат в морето и да правят пясъчни замъци, да чакат врага с прашки или стрелички“.

Внезапно днес, усещайки, че е станал за смях, военният министър Ненчев заяви, че целият скандал с отбраната ни срещу Русия бил лъжа и хибридна война.

Румънският президент не бил употребил думата „флотилия“, а просто общо учение на бойни кораби. Ама медиите го разбрали грешно.

Вероятно и Ердагон е станал жертва на хибридната война, защото той пък постави директен ултиматум към България: Или правим флотилиията, или пуска бежанците към Европа.

Най-заблуден по традиция се оказа президентът Росен Плевнелиев, който дръпна цяла реч как България е страж на ЕС и на целия свят, как Той няма да допусне руските военни кораби да запалят война, защото България ще ги спре.

Каква ще да е тази хибридна война, в която бяха замесени президенти, премиери, че даже заблудиха и цялото народо-население на България?!?!

Или просто нашенските политически подлоги видяха, че са стигнали твърде далеч в подмазването си пред западните си благодетели и спонсори и днес внезапно биха отбой, оправдавайки се, че медиите са виновни?

И кой я води тази война?

Не сме слепи и глухи, господа евро-продажници!

Оляхте се.

Днес говорите едно, утре – друго, а после: „Путин е виновен!“

Утре пък сигурно ще са виновни извънземните! Те са наред! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

9 коментара

  1. Божидар пропуска съкрушителното оръжие на американската „цивилизация“ освен алчността, лъжата, подлостта, насилието, кръвожадността, „божествеността“, неморалността, тъпотата, ужасяващата духовна ограниченост…, а именно гейовете и лесбийките, т.е. четирите американски бази в България, които също ще са в голяма помощ на флотилията. Те организирано ще плашат, като надуват и пукат презервативите си, и с бойни викове ще размахват двустранни членове!
    А също българските политици, голи, но с двуроги шлемове, с вдигнати юмруци пеещи „Вървете гейове блажени…“!

    • Оооо… То в Русия тези цивилизационни ценности въобще липсват. Те са извънземни, те са свръх хора, а бе направо богове. Бива, бива простотия, ама чак пък толкова. Освен това Божо за сетен път се доказва, като абсолютен небългарин.
      Всички ние си знаем хала, в едно сме силни, в друго сме слаби. Разбирам някой чужденец да ни се подиграва, не би ме жегнало толкова, ама наш…

  2. За умрелите, бог да го прости, или само хубаво или нищо. В тази връзка не мага без омерзение да спомена неговите хвалебствени думи че и ние сме потапяли съветски подводници.

  3. Да умрял е наистина,х но какво да кажа хубаво за него като няма. Подлога на Бойко, мръсен русофоб, готов да предаде и опорочи България по заповед на шопа от село Банся.

  4. Ние сме единствените, които могат да спрат руснаците. Просто ще им изпием водката и руснаците ще се предадат! Какво е руснак без водка?

  5. Не мога без омерзиние да припомня хлалбите на този извращенец че, – „и ние сме потапяли съветски подводници“.

  6. Не мога без омерзиние да припомня хлалбите на този извращенец че, – „и ние сме потапяли съветски
    подводници“.
    До „Скандално“ Махнете най-после този модератор, който цензурира коментариите!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *