НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ: Ето Как Бойко Борисов се ИЗГАВРИ СЪС СИРАЧЕТАТА на Загинали Полицаи! Виж Тук:

Мил жест! Благородна постъпка! Златно сърце!

Това бяха само част от сервилните похвали на герберските медии, когато вчера премиерът в оставка сътвори поредната си дебелашка глупост.

Той щедро се раздели с халбата си за бира, като я пусна на благотворителен търг за набиране на средства за 16-те деца на загинали пловдивски полицаи.

Намери се и сервилен купувач: Служителят от Гранична полиция Валентин Попов, който брои от кумова срама 150 лева за халбата и обяви, че ще пие от нея за здравето на Борисов. А парите ще отидат за децата.

Другите участници в търга наистина бяха предоставили ценни за тях предмети, свързани с кариерите им и нищо не можа да обясни наличието на нелепата Бойкова шарена китайска чаша – евтинджос там.

Дали Борисов се изявява като пивовар, дали въобще някой го съветва, или сам си взима нелепите простовати решения и няма представа какво прави, е въпрос, чийто отговор би бил доста нелицеприятен за премиера в оставка.

Чашата на Борисов

Мнозина от присъствалите на събитието обаче се запитаха има ли представа Борисов колко струва дарението му и съзнава ли как се е изгаврил с децата. Да, на търга имаше изключително скъпи сувенирни топки и спортни фланелки с ценни автографи… Но никой не си беше предоставил бардучето за ракия, или котлето за греяно вино. Защото те някак не кореспондират с интересите на деца, особено пък на сираци.

Питаме се премиерът има ли някаква информация каква е цената на чашата му, или просто понеже е шарена, е помислил, че е скъпа?

Един бегъл поглед в аукцион.бг показва, че същата тази „безценна“ реликва  се предлага само за 12 лева, а ОLX  за 8 лв.

Валентин Попов е направил голям жест да брои цели 150 лева за един кичозен предмет, до който се е допирала устата премиерска. Или може би му е било наредено бързо да купи чашата, за да не става Бащицата за резил.

И той нямаше да стане, ако медиите МУ не бяха запяли в един глас с репортажи за чашата като доказателство за това колко е добър и щедър ПРЕМИЕРЪТ НИ!

А после някои герберски сайтове бързо изтриха информациите си, след като разбраха какъв огромен гаф са сътворили и как са направили покровителя си за смях!!!

Чаша от 12 лева в аукцион.бг

Кой се излага повече в случая е спорно.

Премиерът ни-илитерат, който не знае цената на предметите и щедро ги дарява за благотворителност, или апологетите МУ, които като му чуят името, спират да мислят с главите си и бързат да го обявят за благородник и дарител номер 1 на Републиката.

Че Борисов е семпъл, прост и първично глуповат, на всички е ясно.

Но толкова ли са я окъсали с мисленето придворните МУ медии? Или като папагали публикуват всяка негова глупост и изцепка, без да разсъждават и само в името на това „спонсорството“ на ГЕРБ към медиите им да продължи, което гарантира рахата и заплатите им?

Ами ако утре Бай Х*й дари любимите си долни гащи за подкрепа на полицайските вдовици?

Ако предостави цукалото си в помощ на пенсионерите?

Ако се раздели с избелялата си потна тениска и я дари на бездомните?

Пак ли ще бием камбаната и ще го наричаме бащица и благодетел?

Пак ли ще лазим сервилно и ще лаем угоднически с навирени опашки?

Кажете, колеги „журналисти“, с извинение за квалификацията!

Не са ли медиите четвъртата власт, или станаха деветата дупка на кавала и всеки ги надува както си поиска?

И няма, и няма кой да каже, че царят Борисов е гол!

В нашия случай и прост! 

Че и корумпиран, и безотговорен… но това е друга тема! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

  1. Пожелавам му от сърце на тоя НАГЪЛ КРАДЛИВ ТИКВЕНИК, жеста да му се върне стократно на най-милото му! За сега…….. Тиквата определено има проблем! Ако имаше макар и малко съвест, лично ТОЙ щеше да дари децата поне със по 1 000 лева! Муха го е ухапала, като се има пред вид колко е откраднал от държавата и бизнеса!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *