ЕТО КАКВО СИ КАЗАХА ТРЪМП И ПУТИН В ТЕЛЕФОННИЯ РАЗГОВОР ДНЕС! Ще има ли Стратегическо Партньорство между двете Суперсили! Виж Тук:

Вчера президентите Владимир Путин и Доналд Тръмп проведоха телефонен разговор, който стана исторически за народите на Русия и САЩ, както и за целия свят.

Този техен разговор набеляза основния вектор, по който ще се движи и развива светът завбъдеще. И това без съмнение е векторът на мира, приятелството и взаимното сътрудничество между народите не само на Русия и САЩ, но и на целия свят.

Ние от Skandalno.net в редица статии подчертахме, че без Русия светът не може да се движи напред. Нещо повече. Без стратегически съюз между двете суперсили Русия и САЩ, светът е обречен на гибел.

Цели глутници тролове и продажници на хранилката на Сорос оспорваха статиите ни, коментирайки под тях, че съюз между двете най-мощни държави в света, ще се случи на куково лято.

Е „куковото“ лято дойде. Само че за соросоидите. Президентите на Русия и САЩ,  Владимир Путин и Донард Тръмп, не само се срещнаха, но и обявиха, че светът навлиза в НОВА ЕРА. Ерата на сътрудничество и разбирателство между народите от целия свят. 

Онова, за което никой в Европа и света не можеше дори да помисли, не можеше дори да сънува, СТАНА РЕАЛНОСТ. Държавното ръководство на Щатите, обсебено от най-яростните русофоби,  политически и военни врагове на Русия и света, изведнъж и най-неочаквано и за щатските кучета на войната, и за европейската неолиберална глобалистична върхушка, РУХНА!!!

То бе пометено от народите и лидерите на Русия и САЩ, както и от народите на Европа и света. И предсказанието на българската пророчица Ванга се сбъдна: Черният човек Обама стана последния президент на САЩ, който ще разпалва конфронтация и война с Русия.

Това се потвърди и от неочаквано широкия кръг въпроси, които бяха засегнати в неособено дългия едночасов телефонен разговор между двамата президенти.

Още в началото на разговора и Владимир Путин и Доналд Тръмп изразиха своята непреклонна воля да нормализират отношенията между двете суперсили, чрез активна съвместна работа на политическото, търговско и военно поприще. Какво друго може да означава това, ако не всестранен и стратегически съюз между двата световни колоса?

На политическо ниво Путин и Тръмп се договориха за организиране на нова, вече лична среща, очи в очи.  на която подробно и с привличане на компетентни експерти и от двете страни да се постигнат важни политически договорености. Освен това двамата лидери подчертаха, че са необходими редовни контакти на всички нива за постигане на набелязаните от тях цели.

И първата цел бе определена като съвместна и категорична борба с ислямския тероризъм, както в Сирия, така и по целия свят. Международният тероризъм и джихадистката мигрантска вълна, заливаща цяла Европа и стремяща се да проникне и в Русия, и в САЩ, бяха определени като главни заплахи за стабилното и мирно развитие на народите и държавите по света.

Затова бе постигната договореност между двамата президенти да се организира реална координация и съюз между генералните щабове на армиите на Русия и САЩ за бързото и окончателно ликвидиране на тези най-големи заплахи за света. При това президентът  Владимир Путин заяви, че Русия разглежда САЩ като най-важния си партньор в борбата с международния тероризъм. А Доналд Тръмп отвърна в същия дух, че народът на САЩ се отнася с голяма симпатия към руския народ като желан партньор и съюзник в борбата със съвременните заплахи за двете страни и за света.

Двамата президенти обсъдиха ситуацията в Сирия, в целия Близък Изток, арабско-израелския конфликт, както и сферата на стратегическата стабилност и неразпространението на ядрените оръжия по света.

Специално внимание по време на срещата е било отделено на най-важните аспекти от кризата в Украйна. Доналд Тръмп е подчертал, че сегашното правителство в Украйна няма необходимата народна подкрепа и неговия статут е под въпрос.

И макар че за антируските санкции не било споменато нищо, двамата президенти Путин и Тръмп са подчертали изключителната важност от възстановяване на взаимноизгодното търговско и икономическо сътрудничество между двете страни. Това само по себе си вече означава реален край на антируските санкции. Защото каквито и закани да сипят сенаторите-русофоби като Байдън, Маккейн и Хилари Клинтън, че щели да прокарат законопроект, забраняващ свалянето на санкциите, това е въпрос на далечно бъдеще. Пък и не се знае доколко подобен законопроект има шансове да стане реалност.

Има и още един, много важен за България аспект от разговорите между Путин и Тръмп. Става дума за ужаса, обхванал глобалистки настроения европейски елит начело с британския премиер Тереза Мей и нейните колеги Ангела Меркел и Франсоа Оланд.

Този ужас веднага се отрази и на нашите български „върли“ соросоиди. Те останаха без всякаква почва под краката си. И сега като дървета без корен се реят в политическото пространство, а страхът им ги връща в тяхното първоначално и естествено състояние на фурнаджийски лопати.

Ще припомним само, че един от „най-върлите“ „атлантици“, бившият здравен министър Петър Москов, призова вчера на конгреса на Реформаторите „да се отърват от неолибералните заблуди на прехода“. И не за друго, а защото „умореният българин избрал Алла Пугачова пред Кончита Вурст“.

Сега ли разбра наш Петър Москов, че българите обичат Русия? Разбира се, че не. Той знае това отдавна. Просто сега дойде момента отново да се завърти на 180 градуса, да бие шута на Евросъюза и от яростен русофоб, да започне да става русофил.

Такива са „лидерите“ на нашата „дясна“ „политическа класа“.  Фурнаджийски лопати, които прескачат от партия в партия, само за да получат или да запазят получените вече икономически изгоди.

Което означава, че трябва по-скоро да ги изметем всичките. За да върнем държавата към нейното нормално състояние на социално ангажирана структура, гарантираща човешка справедливост и достоен живот за всеки гражданин на България. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Петьо Москов да го духа!Сега някой вече трябва да го сложи на мястото дето има да си го гушкат ,като му приляга!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *