Ето какви ги върши Митьо Очите в Турция, докато България чака екстрадирането му:

Димитър Желязков си живее живота в Истанбул, докато България го чака, за да го осъди и евентуално да го вкара в затвора. Източници от дипломатическата ни мисия в 15 милионния мегаполис коментират, че от няколко седмици Очите реално е на свобода.

Оказа се, че Ал Капоне от Несебър не лежи в затвор, а в затворническо общежитие, където режимът е най-облекчен. „През деня излиза и може да прави каквото си поиска“, призна информаторът. Изискването е вечер всеки поставен под наблюдение обитател на затворническото общежитие да се подписва собственоръчно, като така удостовери, че още е в „наличност“.

Митьо Очите бе арестуван в луксозния хотел „Рамада“ на площад „Таксим“ в Истанбул на 3-ти август. Там спряганият като наркобос гангстер спал в стая, регистрирана на името на общинския съветник на БСП в Бургас Бенчо Бенчев, който го закарал в Турция от Солун. Очите бе обвинен задочно у нас като шеф на 8-членна престъпна група за рекет, палежи, побоища и разпространение на опиати, която действала по Южното Черноморие. Сред сочените за членове на бандата е и общинският съветник от Несебър Пейко Янков.

Източник

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. ТРЯБВА ДА ГО ИЗПОЛЗВАТ КАТО ПРЕДИЗБОРЕН АФИШ НА БСП – БЕНЧО БЕНЧЕВ И МИТЪО ОЧИТЕ ПЪТУВАТ ЗАЕДНО ОТ СОЛУН ДО ИСТАНБУЛ – СТАРА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ТРАДИЦИЯ Е ДА ЛАКЕЙСТВАТ НА КРИМИ БОСОВЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *