Ето каква е новата Работа на Цветан Цветанов, след като беше изгонен от ГЕРБ:

Цветан Цветанов официално е аут от ръководството на ГЕРБ, след като Националния съвет на управляващата партия гласува оставката му като зам.- председател и шеф на предизборния щаб. Това означава, че към момента бившият втория остава само редови член.

Цветанов обаче няма намерение да излиза от политиката. Бившият заместник на Бойко Борисов разкри с какво ще продължи да се занимава оттук нататък.

„Създавам НПО за сигурност, което да се бори за евроатлантическите ценности“, призна Цветан Цветанов минути, след като бе отстранен от ръководните постове в ГЕРБ.

Едва ли новото поприще на бившия втори в ГЕРБ е изненада за някого. Самият Цветанов се изявяваше като своего рода евроатлантическо НПО, още докато заемаше ръководните си функции в партията и в парламента.

Той беше сред основните лобисти за сделката за американските изтребители F- 16, които по последни данни ще ни струват 3,5 млрд. лева. Skandalno.net припомня, че Цветанов първи обяви, че България ще избере именно американската офертата, още преди да се е произнесла комисията към Военно министерство, която разглеждаше предложенията. И дори още преди премиер или президент да е коментирал темата.
През последната година Цветанов летеше до Щатите буквално през два месеца, за да посещава различни евроатлантически мероприятия, организирани от някои от най- бесните ястреби отвъд Атлантика. Той беше и най- ревностният поддръжник на идеята, че България трябва да изгони руски дипломати, заради аферата Скрипал.

И явно отвъдокеанските воаяжи за сметка на родния данъкоплатец, вече показват своите резултати: българите ще трябва да изплащат изключително скъпа военна техника, въпреки че е имало по- изгодна оферта, а Цветанов ще продължи да се обогатява за наша сметка, за да прокарва американските интереси у нас.

Но контактите му с ястреби от демократическата партия, близки до Хилъри Клинтън и Обама, причиниха и доста сериозни проблеми за Цветанов, като на практика, го извадиха от активната политика и от ключовата му позиция в ръководството на ГЕРБ. Атаката срещу бившия втори в ГЕРБ, известна като Апартаментгейт, беше инициирана от радио Свободна Европа, официален пропаганден орган на властта в Белия дом. skandalno.net

Надя Колева, skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

3 коментара

  1. В България наглеците,лъжците и крадците нямат край. Вместо да изчезват и намаляват такива индивиди,те се размножат и издигат в политическата ерархия. Цяла България е отвратена действията на този нахалник,то той щял прави НПО за продължи да ни краде и унищожава като народ. Това наверно може да се случва само у нас и в някоя тоталитарна африканска държава. Да живее българската ,,демокрация“.

  2. „Ценности…“ Какви ценности те гонят бе, малоумна, крива, куха главо? Тия „евроатлантически ценности“ са само за шепа предатели-българоубийци, за българите са отрова! Боклуци мръсни, гадове!!! Унищожихте родината ни!

  3. ЦВЪКО МРЪСТНИКО ДА ТЕ ИЗВАДИ ГОСПОД ОТ ЖИВОТА БЪЛГАРОУБИЕЦО И ДА ТЕ ЗАПОКИТИ В ДЕВЕТИЯ КРЪГ НА АДА ЗАЕДНО СЪС ТРИТЕ ТИ КУРВЕТА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *