Ето защо Ваня Червенкова спря делото срещу Евгени Минчев

0

Евгени прегръдкаДни преди да го осъди окончателно за обида, Ваня Червенкова заяви, че ще спре делото срещу Евгени Минчев.

Ще видим какво ще направим, най-вероятно извънсъдебно споразумение, но аз ще спра това дело. Ще го спра, защото ти простих. А ти простих, защото те опознах, каза тя на лорда, който едва не се разплака от умиление.

Досега с теб сме се засичали по телевизиите, но аз гледах само повърхността. Сега, когато живеем толкова време заедно в една къща, видях, че не си зъл човек. Че понякога изричаш нещата по-категорично, използваш епитети за цвят, а не си ги мислиш наистина и това е една твоя реакция, с която се защитаваш от света и се правиш да по-оригинален. Това нещо не би трябвало да ме обижда. Щом съм те разбрала, значи съм ти простила.

Делото на Ваня срещу Минчев е за обида и тя има всички шансове да го спечели. Дори едното от заседанията мина без тях, защото двамата бяха затворени в Къщата.

От своя страна лордът я мислеше за войнствена и опасна и си издейства съдебно решение тя да не го приближава на по-малко от 100 метра, защото действително я мислеше за избухлива скандалджийка.

Сега и той я опозна и неочаквано откри една открита и искрена жена с изострено чувство за справедливост, която го взе под крилото си и започна да го защитава от нападките  на другите. Двамата се сприятелиха и се преоткриха.

А Брадърът свърши и едно добро дело – помири ги. Макар че искаше да се държат гуша за гуша и да се карат през целия сезон за сеир на зрителите.

https://youtu.be/MOXMchqK-sI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *