Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ЕС бърза да направи нещо НЕЧУВАНО за Източна Европа! Брюксел е категоричен! Вижте какво ни готвят! Вижте ТУК!

Вицепрезидентът на Европейската комисия за еврото Валдис Домбровскис заяви, че всички държави-членки на Евросъюза, без Дания, са поели ангажимента да въведат еврото.

И този „ангажимент“, според брюкселския чиновник, когото никой не е избирал и никой не познава, трябва да бъда в най-скоро време изпълнен.

Следователно този Валдис, вместо да си стои в Литва, Латвия или Естония, се е намърдал  в компанията на брюкселските слуги на Мега корпорациите и се опитва да разпорежда на  СУВЕРЕННИТЕ  държави.

Но да продължим с излагането на фактите. В подкрепа на Домбровскис веднага скача неговият „колега“, еврокомисарят по финансите Пиер Московиси, който в прав текст заявява, че страните, които още не са приели еврото ще бъдат принудени от Брюксел да го приемат, защото…в ЕС трябвало да има „единство“.

Никой, обаче от западната и източната журналистическа гилдия не задава въпроса как може да има „единство“ между богатия и бедните?  Между господаря и слугите?

Лошото е,  че замяната на националните валути с еврото, не е единственият данайски „подарък“ на Брюксел. Чиновническата каста иска да има ПЪЛЕН КОНТРОЛ над държавите и народите.

Затова Европейската комисия предлага да се направи  единно „финансово министерство“ на ЕС. Това ЕС-овско финансово министерство ще „надзирава“ бюджетите на страните.

И което е много по-абсурдно, „европейският“ финансов министър ще бъде председател/разбирай началник/ на финансовите министри на страните членки.

Абсурдите обаче не свършват дотук. Брюксел иска този „европейски“ финансов министър да има право да разпорежда на националните финансови министри какъв бюджет да правят и кои да бъдат приоритетите им.

С други думи един чиновник, който е назначен незнайно от кого,  ще бъде най-могъщият човек в Евросъюза. И ще има неограничена власт над държавите.

По този начин Брюксел удря гъбата на националните държави и ги прави просто територии, пряко подчинени на Германия и  Франция. Защото държава, която няма собствена валута, собствен монетен двор и собствена бюджетна политика,  НЕ Е ДЪРЖАВА.

Сега соросоидите в България разбраха ли защо Великобритания избяга презглава от Евросъюза?  И защо Швейцария изобщо не влезе в него и отказа категорично и безусловно?

Но не е само това. Ако приемем еврото, моментално в етикетчетата на стоките,  1 лев ще стане  1 евро. Но заплатите и пенсиите ще се намалят автоматично наполовина.

Тогава, пита се в задачата, как 80% от българските граждани, които и сега не могат да вържат двата края и според експертите са на границата на социалното изключване…Как тези хора ще оживеят, ако цените останат същиге, но заплатите и пенсиите се намалят наполовина?

Истината е, че няма да оцелеят. И ще ни залее нова вълна от клошари, престъпност и зверщина. Докато не изчезнем съвсем.

А еврото ще устройва чудесно само едрия бизнес и финансовата олигархия. Защото цялата им банкова наличност изведнъж ще премине от лева в евро. И ще получат свободен достъп до своите западни приятелчета далавераджии от другите страни-членки.

Тогава далаверата с продаването на нашето национално богатство ще се развихри съвсем под благовидния предлог за свободно движение на стоки и капитали. Защото свободното движение, което имаме сега, ще стане още по-свободно. И  финансовите и стокови далавери ще станат още по-големи. Докато всичко, което ни е останало не премине в чужди ръце.

Ето затова, ние от екипа на Skandalno.net,  говорим непрекъснато, че трябва час по-скоро да напуснем този смъртоносен капан на ЕС и НАТО, в който ни вкараха политиците.

Но това няма да стане, ако чакаме със скръстени ръце. Трябва обикновените хора да се обединим и да протестираме. Ако искаме да има България за нашите деца.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за ЕС бърза да направи нещо НЕЧУВАНО за Източна Европа! Брюксел е категоричен! Вижте какво ни готвят! Вижте ТУК!

 1. Анонимен Отговор

  12.06.2017 в 10:30

  Защо сте против еврото и европейския съюз и нато!

 2. анонимен Отговор

  20.09.2017 в 9:31

  ЗАЩОТО СА ПОРОБИТЕЛИ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ПРОГЛЕДНА 95 % БЪЛГАРИ ТОЕСТ БЕДНИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКАМЕ ЕВРО НЕ ИСКАМЕ ЕС И НАТО ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ДА НИ БРАНИ БРАТСКА РУСИЯ

 3. събрано Отговор

  20.03.2023 в 19:31

  Публикуваният по-горе материал е първият от г-н Македонски който чета. Имам обширно несъгласие с коментарите на някои факти. Не трансформацията една към една втора е най-опасно за нас. Тука трябва ясно да се каже следното. След задължителното приемане на еврото следва и задължителен размер на минималната работна заплата за целия Евросъюз – на нивото около 1500 евро. Това за България е абсолютно невъзможно – ще последва масова безработица и емигриране на трудоспособното население – крайна цел на две – три държави в Евросъюза в които има остър недостиг на бели работници. Вторият негативен фактор е свързан с въвеждането на гарантиран социален минимум за Европа – на ниво от 800 евро в Германия в момента. Помислете – от къде ще дойдат тези средства? А, ако се намерят недай боже, как бихте накарали етническата група да работи след като лежейки дома ще получава пари на калпак – 10 по 800 – ясно е че ще им стигат! Третият проблем е свързан с изчезването на парите с въвеждането на единен европейски електронен портфел. За това чудо не е необходим никакъв коментар. Истината с еврото е много, много по страшна – това ни чака ако не се направи референдум!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *