Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Есмер Наказа Жестоко Благо! Вижте какво му причини:

Благо и ЕсмерБлагой Георгиев и съпругата му Есмер Омерова  влязоха в нова серия от сапунената драма, която си пишат сами и сами, а главни действащи лица са пак те!
Няма ден, в който новобрачното семейство да не изпадне в някоя драматична ситуация, или да не се изпокара, а после да се сдобри бързо я с букет от рози, я с пръстен или колие (при по-голямо прегрешение на футболиста).

В поредната, но не и последна серия от сапунената драма Есмер трърдо поставила условие на любимия си да си изтрие профила в „Инстаграм“, тъй като го използвал да флиртува с жени.

Приятели на  футболиста издадоха, че  това било само едно от условията на вбесената татарка да приеме блудния си мъж отново в семейното ложе, откъдето преди месец го изрита безцеремонно. Първата причина да го натири беше, че не се грижи добре за детето си, а втората – че флиртувал с разни фусти по социалните мрежи!

Българският мачо под чехъл веднага се подчинил и от днес профилът му го няма.
Той треперел от  страх Есмер да не разбере и за авантюрата му на Слънчев бряг.

Когато тя го изгони заради липсата му на бащински чувства и задължения и най-вече, че не виси до полата й, Благо веднага отлетя за България да ближе рани в Слънчев бряг.

В морската мека на разврата Джизъса се позабавлява с весели компании и заби палава хостеса, която заведе с лодка в морето, а после и в стаята си!

Точно в разгара на забежката и щастието на Благо, Есмер му  звъннала да се прибира, понеже му била простила.

Футболистът тутакси се метнал на самолета и се молел жена му да не узнае.

Затова и изтрил профила си охотно, тъй като се страхувал да не би еднократната му морска любовница да му пише там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *