Емилия отново с паник-атаки! Този път причината е друг мъж!

Емилия голямаФолкпевицата Емилия тъкмо се беше излекувала от паническо разстройство, което я държа почти половин година и тези дни атаките отново се върнали.

Тя усетила, че се задушава, получила силно сърцебиене и решила, че умира. Цялата се обляла в пот и се разтреперала, тръшнала се на леглото и избухнала в силен плач. Любимият й Коко Динев бил до нея и светкавично я качил на колата и я завел при лекуващия я психиатър. Той пък тутакси й изписал отново силния антидепресант Ксанакс, но тя и без това не е спирала да го взема тайно от него.

Пристъпът на певицата е свързан с мъж, но този път не с нейния. Докато преди тя получи атаките заради изневяра на Коко Динев, сега причина за тях се оказал  мениджърът й Светослав Кюркчийски, който й заявил,  че смята да  работи в Германия и тя трябва да си намери друг.

Емилия направи заедно с Кюркчийски най-успешните си песни и клипове.  Тя до такава степен развила зависимост от него, че смятала, че сама не може да стори вече нещо. Неговото оттегляне за нея означавало край на кариерата й или поне тя смятала така. Освен това дочула, че други нейни колежки искали да й го вземат и му предлагали много по-изгодни условия.

Това било достатъчен повод тя да изпадне в паника и  заболяването й да се върне с двойна сила.

Припомняме, че дори след като се излекува, тя не спря да пие Ксанакс и непрекъснато гълташе хапчетата, защото се пристрасти към тях.

От медикамента Емилия напълня и подпухна, но не успя да го откаже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *