Емилия и Коко Динев се местят да живеят в София

emiliq-iskam-vtoro-dete-74196Коко Динев и Емилия се разделят със замъка си край Сандански и се местят в София.
Причината за преместването на семейството този път не са дълговете на главата на къщата, а синът им Иван. Това обясни певицата в телевизионно интервю.
Тя си призна и без бой, че за Бъдни вечер и Коледа основната работа в домашната кухня е паднала върху плещите на майка й, тъй като нейните умения в тази област са повече от лаишки и трудно може да се справи и с най-простото ястие.

Емилия сподели пред Гала, че доста  се затруднява  наесен кое училище да избере за своя син, който ще бъде първокласник. Тя, като всяка звездна майка, се и затюхкала отсега за образованието на детето  си. Иван вече учи английски и  за последните три месеца е напреднал доста в езика, защото попаднал на много добри педагози.

Едва не взех пистолет да се застрелям, като разбрах, че в някои школа уроците се провеждат на на черната дъска, а направо на таблети”, каза ядосано  половинката на Коко Динев, която е с консервативни разбирания и смята, че децата трябва да се начут да пишат първо на тетрадка, а после на лаптоп или таблет. Та те после няма да могат да напишат на хартия дори името си, възмущава се певицата.

Емилия още се колебае  дали ще избере частно или държавно училище, но явно ще е частно, защото там ходят децата на хайлайфа. Тя призна ,че понякога не може да отговори на въпросите на сина си Иван, въпреки че се слави с дар слово, но технологиите много са напреднали, а децата задават напоследък трудни въпроси.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/09zSE5jciIU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Ha ha! Detzata zadawali tapi waprosi. Ami ako poglednesh kolko sa protiwni kato dwojka tezi dwama galfoni- debel seljandur s rusokoska chalgadjiyka….
    tragedija za Balgarija! A tija neshastnitzi zashto ne se gramnat,osobeno malorazmernija kreten Koko, chijto jenki se skaswat ot ebane zad samija mu grab. Prost seljanin!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *