Емануела тропна с крак: Не си давам детето!

Емануела бебеДоста бойната и борбена Емануела заяви, че няма сила в света, която да я накара да даде малкия Митко на някой друг, бил той и биологичния му баща!

Няма да си дам детето на никого, колкото и да го иска  и няма да позволя на всеки да прави каквото си иска и когато си поиска! Аз съм жена, аз съм майка, доказала съм, че мога да гледам деца, не ги лишавам от нищо, особено от обич! Те са всичко за мен и аз за тях! И няма човек, който може да ги обича повече от мен и при когото те да се чувстват по-добре. Раздавам се на макс за тях и ще го правя винаги.

Едно дете расте най-добре при майка си, а аз все пак съм ги родила, грижила съм се за тях и се грижа и даже не ми трябва никаква финансова помощ от бащите им. Както виждате, оправям се и сама.

Емануела каза това по повод тиражираната информация, че Димитър Динев – таткото на второто й момченце, е завел дело за попечителство върху сина си и иска да го отглежда сам.

Това просто няма как да стане, категорична е певицата.

Тя не се поколеба заради изтеглената внезапно дата на делото да прелети от САЩ и да прекъсне турнето си, за да присъства в съда. След което отново се качи на самолета да довърши гастрола си. Делото бе отложено, тъй като в съда срещу милионите на Диневи стоят изконните права на една майка.

Въпреки това делото ще продължи и опасността Димитър да й вземе едногодишния син, остава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/6OayBaqTaBE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *