Емануела погна Динев за пари! Съди го да плаща издръжка от 5 бона за малкия Митко! Виж Тук:

Фолкпевицата Емануела отново ще съди бащата на втория си син – Димитър Динев.
Второто дело влиза в съда още през януари и на него магистратите ще вземат решение каква издръжка да плаща плейбоя на сина си до 18-тата му година.
Певицата е принудена да иска парите чрез дело, тъй като досега младият татко се ослушваше и гледаше да мине метър. Той изобщо не се сеща нито в началото, нито в края на месеца, че има дете и предпочита да изпива парите с приятели по кръчмите, вместо да ги дава за отглеждането на сина си.
Говори се, че певицата, която е здраво ядосана, ще иска тавана на издръжката – 5 бона на месец.  В никакъв случай няма да й дадем тази сума, казал дядото на бебето – олигархът Динко Динев.  Нямаме против, ще помагаме при отглеждането му. Но няма да даваме парите на нея, а ще купуваме на Митко това, от което се нуждае – памперси, храна, дрехи, играчки.
Емануела не е съгласна с това и не иска синът й отново да бъде прекаран. Тя неведнъж е чувала обещания от богаташите, че ще й помагат, но това си оставало само на думи. Когато се стигнело до действия, те се изпокривали като мишки. Затова е твърдо решена този път да ги осъди.
Скоро малкия Митко ще навърши две годинки, а тя го отглежда сама. „Детето ми има право на издръжка по закон и аз ще си търся правата“, категорична е фолк певицата.
Тя не само ще осъди Динев, но ще поиска дължимите суми от него и със задна дата, тъй като разглезеният милионерски син не е дал нито лев от раждането на бебето досега.
„Не ме интересува желанието им да ме подпомагат с дрешки и играчки. Искам веднъж – завинаги да поемат своята отговорност за детето и сумата да идва всеки месец.
На това семейство не му пукна, че ще има внук! До последно ходех бременна по участия, за да му осигуря креватче, пеленки и дрехи! От непрежението родих преждевременно, а след два месеца пак се върнах на сцената, за да има с какво да си храня децата.
Достатъчно чаках някой да се сети, че има дете и внуче, сега нещата ще се решат в съда“, каза твърдо Емануела.
Само преди месец тя осъди Динев и спечели делото за попечителство над общия им син.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/3vrGRQZOeic

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *