Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Емануела и Борислав Намачкаха Чаршафите! Имаше ли С*кс в Къщата! Виж Тук:

Емануела БабСлед като едва не се провалиха да се правят на влюбени, Емануела и Борислав решиха да вземат крути мерки, за да разсеят съмненията на съквартирантите, че не са истинска двойка.

Те дълго стояха сами в банята, което изостри вниманието на съквартирантите до краен предел, а после се шмугнаха заедно в леглото. „Ела до мен, притисни се, страхотно е да заспиваш до жена“, шептеше Боби и опипваше стегнатото тяло на певицата. Тя, от своя страна, се гушеше в него, възсядаше го неочаквано и пак се мушваше под чаршафа.

Ръцете му жадно я опипваха, а тя пък гърлено и еротично хихикаше. Звуците, които долитаха от леглото им дотолкова приличаха на полов акт, че кака Лара и Ирина Тенчева застанаха на боен пост седнали в леглото и протягаха шии и уши да доловят всеки звук. „Ама те май наистина…“, прошепна Лара. „Да бе, да“ – смушка я Ирина и двете се заслушаха внимателно, за да установят имитация на сек* ли долита от другия край на спалнята, или си е истинско полово сношение.

Те единствени се бяха усъмнили, че това е мисия, но дългото буйстване под чаршафите ги разколеба.

Емануела прегръдка„Айде по-тихо де“ – изръмжа Роро, който харесва Борислав и лудо го ревнува от неочаквано кацналата в кревата му Емануела. „Остави хората бе, от две седмици не са се виждали“, сгълча го иначе крайно мнителната кака Лара.

Емануела любовПо-рано през деня Миглена Ангелова щедро им предостави банята си да се усамотят, ако искат да правят секс, като внимателно следеше реакциите им. „Ще си помислим“, каза през смях Емануела и зацелува любимия си.

Измислените влюбени си спретнаха и истински скандал, когато Борислав пожела да си легнат в спалнята, а на нея не й се разделяше с компанията на двора. „Щом съм казал, че ще спим, значи ще спим, иначе легендата рухва“, скара се на своеволната фолкаджийка насаме той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *