Емануела заби нож и на Свекъра си Динев! Вижте какво му стори: – С ВИДЕО

Емануела нанесе пореден злокобен удар на олигарсите Диневи.

След като тотално отсвири бившата си половинка и баща на детето й Митко Динев и отказа да има каквото и да било общо със семейството му, сега копието на отмъстителната амазонка е насочено към бащата на Митко- Димитър Динев-старши.

Баща и син Диневи са прословути женкари и широко известни с това, че се гаврят с жените си, а след като им се наситят им бият шута. Братята Диневи-старши пък смениха сума ти съпруги. Като им писне от някоя, я разкарват срещу известна сума пари и си набавят ново красиво, послушно и безмълвно бижу за семейната колекция от хубавици. Бившите съпруги си тръгват с дебела пачка и обещанието да мълчат какво се случва в палата на олигарсите. Самите Диневи пък поемат грижите и образованието на многобройните си деца, които подозираме, че не помнят колко са и кое от коя поред съпруга е.
Крехката, но изключително силна и злопаметна фолкдива 

Емануела се запознала с моделката Мария Цветкова, която за кратко време се подвизаваше в палата в Свети Влас като официална любовница и нещо като временна съпруга на бащата на Димитър Динев. Двете момичета, които в живота се оказаха бивша снаха и свекърва, неочаквано се съюзиха и записаха дует, а във видеоклипа играят приятелки – бунтарки. Както в живота, така и в дуетната им песен двете дами се опънаха на богаташката фамилия и й показаха, че не им пука за нея.

Емануела открила, че Мария не пее зле и решила да я включи в бунтарското видео.

А нейни приятелки се шегуват, че ако събере всичките бивши на клана Диневи, ще може да направи цял женски хор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/BLvqeZ6IkOY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *