Емануела го връща на Динев с Джино Бианкалана!

Емануела ДжиноФолк певицата Емануела и Джино Бианкалана се гаджосаха за изненада на всички, които следят сагата фолкаджийката срещу клана Диневи.

Двамата се харесали по време на предаването „Черешката на тортата“, в което участваха цяла седмица, заедно с Бориса Тютюнджиева. От дума на дума, от манджа на манджа, между тях припламнали искри и понеже и двамата са самотни, започнали да се утешават един друг.

Още по време на записите на предаването те се държали доста свойски и си личало, че се харесват, а след края на снимките излезли да пият по нещо насаме, далеч от цялата компания. Емануела буквално била удивена от обноските на българския американец. На фона на грубиянщините на Динев, той бил суперкавалер и винаги се грижел само за нея, оставяйки себе си на второ място. Показал отлично възпитание и това буквално я покорило.

Джино сам потвърдил новината пред свои близки. Той признал, че излиза  с Емануела и нещата между тях започват да стават сериозни.

Брадърът даже се похвалил, че фурията е голяма сладурана и палавница в леглото и доста приятно го изненадала с добрите си умения. „Тия чалга певици много добре се оправят с микрофона“ – пошегувал се той, тъй като има база за сравнение и беше годеник преди това на Джена.

Джино вече гостувал в дома на Емануела, запознал се с бебето и тримата си направили снимки. От тях се вижда, че Динев съвсем младши, няма нищо против новия чичко.

Певицата била щастлива, Джино на седмото небе, но как ще завърши връзката им, след като живее в САЩ, засега не е ясно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/PhXhRd-QPUw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *