Ели Кучкова заби Ново Гадже! Вижте как се Изфука във Фейсбук:

Кучкова зарязанаЕли Кучкова си намери ново гадже и е на седмото небе.

Новият жребец се оказа романтик и я отрупва с цветя, розови листенца, ефектни подаръци и букети. Дава й и по-скъпички неща, които тя съзнателно не показва, за да не предизвиква завистта на колежките си.

Кучкова пусна снимка на спалнята, върху която двамата ще се метнат да изконсумират страстта си. Върху чаршафа с розови листенца той е написал името й  на фона на огромно влюбено сърце.

„Хубавите неща се случват винаги в живота, но трябва да сте готови за тях. Дано има повече такива мъже, за да се радваме ние, жените“ написа в профила си  плеймейтката.

Доскоро Ели беше гадже на ДПС активиста Любомир Ников. Двамата се разделиха, когато тя се размечта за сватба, а той се отдръпна, защото дъщеря му го заплаши, че няма да му проговори повече.

Кой е новият любовник никой не знае. Едва ли е момче от народа, щом може да си позволи хотелска стая в 5-звезден хотел със спалня с такива размери и да я украси с толкова много рози.

Кучкова доста време прекара в очакване бившият й Любо Ников да размисли и да се върне, но накрая го прежали и се хвърли в обятията на друг. А името на този друг скоро ще стане ясно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/s6TgpI3BrkU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *