Дъщерята на Кичка си лепна Целувка на Дупето!

Кичка дъщеряЩерката на Кичка Бодурова Кристи-Жаклин Зарпас не издържа на предизвикателството и се татуира  и отзад.

Кристи е известна с това, че  си пада по татусите и непрекъснато добавя нови и нови. Тя вече е изрисувала почти цялото си тяло и е решила да запълни единственото място, което не беше пипано от „художниците с иглите“ – дупето. Там тя лепна  цветна целувка и още едно деликатно произведение на „изкуството“. След което веднага се фотографира и се пусна в социалната мрежа.

Второто й любимо нещо след татусите е да се снима и да ги показва на всичките си приятели и любители на татусите. Рисунките по тялото на моделката на бельо непрекъснато  се увеличават и по този начин тя има възможност да покаже всичките си природни дадености, а те пък са забележително заоблени и апетитни.

Кичка щеркаКичка не се слави като пуританка, обаче доста  беснеела в началото. Но след като изпуснала бройката на рисунките по тялото на дъщеря си, вдигнала ръце и приела манията й по татусите. Аз не бих го направила, но това е ново поколение, идеалите им и ценностите им са различни, не ги разбирам, но нищо не мога да направя срещу увлечението на дъщеря си, обясни певицата още докато беше във ВИП Брадър.

Кристи не знае български, не се интересувала и от родината на майка си и  се считала за чиста американка. Тя смятала България за скучно място, пълно с криминални типове и не искала да идва дори на гости, тъй като тук нямало достойни за нея  развлечения.

А разбития от крадци български дом на Кичка преди две години съвсем я накарало да отпише страната ни от възможните дестинации.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *