Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Дъщерята на Кичка: Мама ми купи силикона, в САЩ това е нормално

Кичка щеркаКакво ненормално има едно момиче да се сложи силикон и той да е пратен от неговата майка, чуди се дъщерята на Кичка Бодурова Кристи-Жаклин.

В САЩ това е рутинна процедура и повечето ми приятелки имат силиконови бюстове и се гордеят с тях. Това е начин едно момиче да се чувства красиво и да се възхищава от тялото си. Щом се харесва така, никой не може да му попречи.

На мен наистина майка ми плати операцията и то когато завърших колежа предсрочно и когато ме приеха в университета в Лас Вегас с пълна стипендия заради добрите ми оценки. Тя беше толкова щастлива, че ме попита какъв подарък искам и аз й казах. Окото й не мигна.  Знаеше, че много момичета си правят такава операция  и каза – щом така ще се чувстваш по-добре, ще ти купя гърди.

Безумие е обаче да се твърди, че съм била наркоманка и са ме спасявали от дрогата и даже мама ме е затворила в клиника. Не съм пушила трева, не съм употребявала каквото и да е. Завърших университета с две специалности – журналистика и спасяване на хора със зависимости. Нима смятате, че един наркоман ще избере такава професия – да спасява другите? Не зная кой е извадил думите „от 100 ни съм чиста“, аз не съм ги писала и явно това е измислица на българската жълта преса.

Не ходя и гола, както са ме изкарали. Снимам се за списания и сайтове, това е едно от заниманията ми. Работя от 16-годишна. Изкарвам си сама парите.  Семейството ми помага, но аз се гордея, че се оправям сама, каза още Кристи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *