Дъртото Коте на Валери Божинов Глътна 5 бона за ЧРД! Виж Тук:

Божинов голямо котеВалери Божинов  олекна  с 5 бона за рождения ден на любовницата си Биляна Дол, известна с прякора „Дъртото коте“, заради студентките, на които Божинов отправяше неприлични предложения и палаво наричаше „малки котета“.

Футболистът отлично познава женската психика и хвърлил цяла пачка пари, за да зарадва любимата си.

Злите езици говорят, че Валери е във финансова дупка заради ниското заплащане в „Партизан“ и солидните издръжки, които плаща на двете си деца! А тепърва му предстои съдебно дело и делба с Николета, след които ще трябва да изсипе в скута и пазвата на плеймейтката всичките си спестявания. Въпреки това вечният и неуморен любовник Божинов разтворил широко кесията си и изсипал солидна сума за тържеството на новата си любима.

Той организирал пищно парти за годишнината й, която наближава 40-те.  Биляна мислела, че ще отидат само двамата на романтична вечеря в някое ресторантче,  но била силно изненадана.

Първо Валери й подарил скъпа рокля, която тя отдавна мечтаела да има. Той оставил пакета върху спалнята им и се насладил на истинската й изненада и радост.

Рожденичката облякла роклята и той я извел в голям ресторант, където ги чакали всичките им приятели, които започнали да пеят „Happy birthday“ и да я обсипват с подаръци.

Гвоздеят на вечерта бил огромна двуетажна торта „Шанел“, поднесена със скъпо френско шампанско.

„Валери наистина е много влюбен, а Биляна е истински щастлива“, разказват присъствали на партито.

Може би наистина и най-сетне футболистът е намерил голямата си любов, смятат приятелите му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *