ДРАНЕ НА ЖИВО! Борисов СМАЗА Плевнелиев с Компромати! Ето Как го Отказа от Втори Президентски Мандат!

1

бойко плевнелиевНяма да се кандидатирам за президент, заяви внезапно Росен Плевнелиев, след като вече беше започнал предизборната си кампания.

Имах разговор с премиера Борисов и го уверих, че няма да искам втори мандат.

Ще остана в политиката, но не очаквайте да вляза в някоя голяма или малка от сега съществуващите партии, нито да правя своя формация и да я оглавя. Един президент винаги си остава такъв. Аз бях полезен на България и тя след време ще оцени какво съм направил за нея, каза доста нескромно Плевнелиев.

Интересно какво са си казали Борисов и Росен на срещата, та така бързо вторият се отказа от амбициите си. Явно е имало голямо пляскане и дране на живо – такова, каквото се канеше да прилага самият Плевнелиев върху руснаците. С какви аргументи Борисов е убедил Плевнелиев да се откаже от втори президентски мандат засега остава и най-вероятно вовеки-веков ще си остане тайна.

Най-вероятно му е обещал престижен пост извън България, само и само да не се мярка тук на политическия хоризонт и да не пречи на ГЕРБ и на самия Борисов по пътя към нов управленски мандат. Освен това президентът е подслушван от Цецко, няма начин да не е!… и двамата със сигурност имат достатъчно компромати, с които Бойко е заплашил доскорошното си протеже. Затова и протежето Роско така бързо сви платната и се скри в ъгъла.

Че Борисов си проправя път към президентството вече е видно. Първо той заплаши партиите, че ако продължават да клатят правителството, ще се кандидатира.

След това в свой стил обясни, че се е шегувал.

Само че не се шегува, защото вчера, веднага след официалното оттегляне на Плевнелиев, ни в клин, ни в ръкав и Йорданка Фандъкова заяви пред медиите, че няма да се кандидатира.

При нея поне е ясно защо. Като кмет на София има много възможности за „усвояване“ на фондове, а президентите не могат така лесно да крадат, коментираха в социалните мрежи. Освен това Фандъкова се кани да изкара на това място трите позволени й от закона мандата, а засега само е преполовила втория.

Другият сериозен независим кандидат е Марешки. Но него много лесно ще го смачкат с компромати и ревизии на съмнителния му бизнес с лекарства и горива.

Така че конкуренция на Борисов не се очертава, а и да се появи, ГЕРБ има достатъчно методи, с които да елиминира всеки, който му се пречка.

В краен случай ще фалшифицира изборите.

Какво по-лесно от това?

За Цецко е фасулска работа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/dI61HrZHx4c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *