До края на тази година Русия ще си прибере от Запада толкова, колкото същият й открадна – 300 млрд. долара!

Колективният Запад наложи санкции на Русия, за да я лиши от финансов ресурс, да смаже икономиката й, да нанесе съкрушителен удар върху стандарта й. Ето няколко факта, които показват как САЩ и Европа „постигат“ целите си:

Преди началото на войната, т.е. до 24.02.22 г. Русия изнася 3,06 милиона барела петрол на ден с танкери. От 25 февруари 2022 г. до началото на май този износ на Русия е нарастнал до 3,38 милиона барела на ден. Износът на руски петрол с танкери СЕ Е УВЕЛИЧИЛ с почти 10%! И при положение, че вследствие на военните действия световната цена на самия петрол се увеличи няколко пъти…

За първите четири месеца на тази година (от които два месеца март и април са военни) излишъкът по търговската сметка на Русия възлиза на повече от 100 милиарда долара. За сравнение – за цялата последна 2021 година излишъкът на Русия беше под 50 милиарда! Ако до края на 2022 г. нещата продължат както досега, тогава търговският й излишък за годината ще бъде около $300 млрд., т.е. Русия ще събере от Запада толкова, колкото същият й „замрази“ (открадна)!

Виж: https://smart-lab.ru/blog/802614.php#comments

С това искам да кажа, че когато твърдя, че западните ръководители са луди, не се изразявам емоционално, иронично и метафорично, а абсолютно научно и медицински адекватно! Освен ако не предположим, че за тези западни ръководители персонално войната не е някаква огромна далавера!

Юрий Борисов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

6 коментара

  1. СЛАВА БРАТСКА ВЕЛИКА И СВЯТА РУСИЯ ГОСПОД И ПОБЕДАТА ДА Е ВОВЕКИ С ВАС БРАТУШКИ

    • Какъв Господ споменаваш ти бе Червен безбожник? Слава на Украйна!

      • Защо л не те видях всред военнопленниците от
        Азувстал.Това озхзчава че си платено просто
        селянче.ТАМ са истинските подръжници на Урките.

  2. Санкции, санкции, санкции… Само плашат със санкции, макар че много добре знаят че от Октомврийската революция до началото на ВСВ СССР се развивал въпреки санкциите и благодарение на тях до степен да съкруши германската машина, за която работеше цяла Европа!

  3. Да предположим, че за западните ръководители персонално войната е някаква огромна далавера?!? Или за правителствата им като цяло?!? Моля ви се, няма такова нещо. Ама хич и даже никак.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *