Доц. Мангъров: Зелените сертификати са Опасни! Ваксините Сриват имунната ни система! (С ВИДЕО)

3

Не е вярно, че хората не вярват на науката, те не вярват на лъже – науката и на продажни учени и на лъже- пророци, които през последните две години са прочели няколко брошурки за епидемиите и тръгнаха да лъжат и мамят по телевизиите.

В историята на ваксинологията всяка следваща доза от дадена ваксина, като бустерната, в повечето случаи ОТСЛАБВА имунната система.

Медицината не е аритметика, където 2, 3, 4 са повече от 1. В медицината не е така. Ако вместо една, си биеш две дози, даже може да има опасни последици за здравето ти. Да не говорим, че ваксинирането с тези ваксини на деца, води до огромни рискове за здравето им.

ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ СА ОПАСНИ, защото ограничават контактите на неваксинираните, а ваксинираните се движат свободно и така заразяват много повече от неваксинираните.

Зеленият сертификат е създаден, за да кара хората да се ваксинират, а някои от това печелят пари и то невъобразимо много.

Пропагандата на правителството стигна нечувани психо-размери. Някои от специалистите им вече директно отричат съществуването на Колективния естествен имунитет. А това се учи от студентите по епидемиология в първи курс, първи семестър. обидно е дори да влизаш в диспут с такива хора.

Цялото интервю с доц. Атанас Мангъров ВИЖ ТУК:

https://youtu.be/PIZOzNPuUa8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ И ВАКСИНИРАНЕТО ЩЕ ЗАНУЛИ БЪЛГАРИЯ ДО 2030 КАКТО КАЗА РОДШИЛД ДО 2030 НЯМА ДА ИМА НИТО БЪЛГАРИ НИТО ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ БИХМЕ СЕ ВАКСИНИРАЛИ САМО С РУСКА ВАКСИНА ЗАЩОТО САМО В РУСКИТЕ ВАКСИНИ ВЯРВАМЕ И ЗНАЕМ САМО БРАТСКА РУСИЯ НИ ОБИЧА И ИСКА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРИМ ВИ ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ ЗА ИСТИНАТА ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ

  2. ЗАЩО СЕ ПРАВИТЕ НА ЛУДИ ЗНАЕТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЯРВА САМО В РУСКИТЕ ВАКСИНИ АКО БЯХТЕ ВНЕСЛИ РУСКИ ВАКСИНИ ЩЯХМЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ КАТО УНГАРЦИТЕ ВСИЧКИ НО С ДРУГИ ВАКСИНИ НЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *