Дон Кихот! Марешки тръгна на бой с корупцията, ще става президент!

МарешкиАз сам ще изляза срещу всички корумпирани политици на президентските избори, каза Веселин Марешки.

Не съм бил дълго в партия, за да „прихвана“ от партийните болести и да се заразя от хронична крадливост.

Хич не ми пука от Луна и от Владо Кузов, нека се кандидатират, щом имат мерак. Тяхната борба поне ще бъде честна и няма да е подмолна. Моят проблем са крадливите български  политици, които както си купуват банки, офшорки, огромни предприятия, така си купуват и избори. Те така корумпираха избирателите, че някои от сега питат кой ще плаща най-много за президент, та да гласуват за него.

Тази практика трябва да се спре! Трябва да има истински контрол върху вота. Не да пристигат с автобуси и да гласуват за когото им кажат и не цели махали да се пазарят до обед кой ще им даде повече, за да пуснат вота си надвечер…

Ако стана президент ще направя революция в държавата с позволените средства на институцията. Ще слагам вето върху всеки популистки закон, ще въведа строги правила, защото всеки ни мародерства и граби отвсякъде.

Дадох вече пример: Разбих монопола в цените на лекарствата. Разбих монопола в цените на горивата. Кой до сега се осмели освен мен да направи това? Всички са вързани като свински черва и се бранят един друг, без значение кой в коя партия е.

Явно Марешки доста си е повярвал. И с политическата си наивност се опитва да зарази и нас!

С едни голи бензиностанции и аптеки няма как да разбиеш ПОЛИТИЧЕСКИЯ монопол, който е най-страшният в България.

На страната ни не й трябва президент в момента!

Трябва й една военна диктатура, която да натика в миша дупка всички партии и партийки, да провери произхода на богатството на всеки милионер и да събере на един стадион всички, които не могат да докажат първия си, или десетия си милион.

Може да звучи крайно, но само това ще ни оправи.

Но, спокойно, господа олигарси! Това са само наши мечти – на Skandalno.net

Каква военна диктатура, като се погрижихте да нямаме армия! А сега министър Ненчев плаче, че нямаме и офицери, понеже сме ги били съкратили?

Ето какво ще се случи в действителност на президентските избори със или без участието на Марешки. ГЕРБ ще си купи президентското място, а от кумова срама ще допусне кандидатът на левицата до балотаж, където ще го смаже. С купени гласове, разбира се!

Останалото просто са мечти и илюзии.

На политически наивници като Марешки

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Q9GbE3JVRYo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *