Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Доналд Тръмп е ПОСЛЕДНИЯТ Президент на САЩ! Идва КРАЯТ на АМЕРИКАНСКИТЕ Корумпирани ХУЛИГАНИ! Вижте Защо:

Ако бащите-основатели на САЩ бяха живи, те щяха да осъдят Барак Обама и Доналд Тръмп по бързата процедура. Но бащите ги няма, а лудите им разглезени отрочета беснеят като за последно.

Някои веднага ще кажат, ама защо ще ги съдят? Ето защо: Защото войнолюбивата политика на Обама докара на Съединените щати най-голямата икономическа криза в историята им, много по-мащабна и апокалиптична от „Великата им депресия“ през 30-те години на миналия век. За разлика от тогава обаче, със сегашната си икономико-политическа и финансова криза, те повлякоха със себе си огромната част от света. И оттогава икономиката им е на ръба на пропастта и не може да се съвземе. Друг е въпросът, че няма и как да се съвземе.

Да не говорим, че необмислените, нервни думи и действия на Доналд Тръмп на политическата и военната сцена могат да предизвикат всеки момент Трета световна война. Която, както изглежда, ще бъде последна, защото ще се води не само с конвенционални, но и с ядрени оръжия.

Ето защо един от най-сериозните американски анализатори Майкъл Кригър, автор на интернет изданието за алтернативни анализи „Lieberty Blitzkrieg“ смята, че при Тръмп Съединените щати ги чака не просто пълна катастрофа, а летален край.

Самото управление на Тръмп вече създава „уникални рискове“, както за САЩ, така и за целия свят, смята Майкъл Кригър. Защото „тайните“ фигури, които действат зад гърба на всеки американски президент, при управлението на Тръмп, станаха невероятно силни.

Известният аналитик е уверен: Военно-промишленият комплекс на САЩ стои над Тръмп и НАД ЗАКОНА. Олигархичните транснационални корпорации в САЩ също са НАД ЗАКОНА на държавата. Крупните финансови престъпници от Уолстрийт, които управляваха администрацията на Обама, сега управляват най-близките съветници на Тръмп. И също са НАД ЗАКОНА.

Тези „елитни“ мошеници, според Кригър,  ще продължават своята безумна политика. Дотогава, докато „всичко това не рухне“. Докато „тази страна“ не се превърне в пепелище. Защото влакът се движи в една и съща посока – от една катастрофа към друга, още по-голяма катастрофа. И нищо вече не е в състояние да го спре.

Американският „елит“ е невероятно корумпиран, смята Майкъл Кригър. И това е ясно още от пръв поглед. След скандала с Доналд Тръмп и сина му,  сега гърми нов скандал.  Според The Hill и Newsweek, ФБР вече има доказателства, че благотворителната фондация на Хилари Клинтън е служила като пощенска кутия за „мръсните руски пари“. По този начин тя е съдействала за прокарването на руски интереси в ракетно-ядрения отрасъл на САЩ. По-конкретно става дума за сделката от времето на Обама, чрез която САЩ дадоха на Москва контрол върху значителна част от американския уран.

Именно затова обществеността в САЩ вече не се доверява на нито една американска институция. Защото, според хората, институциите служат само като „портиери за хищните мошеници, които са овладели всичко в Щатите. Именно затова на последните избори американците гласуваха за Тръмп, който изглеждаше като извънсистемен играч и на всичко отгоре обещаваше да нормализира отношенията с Владимир Путин и с Русия.

С други думи Майкъл Кригър характеризира състоянието на нещата в САЩ като „опасна фаза на имперски колапс“ и „агония на кучетата на войната“. Тези хора, според автора, не са си извлекли никакви поуки от катастрофалния развой на събитията в Ирак, Либия, Сирия и Йемен, когато стотици хиляди и дори милиони хора загубиха живота си, заради престъпното желание на щатския „елит“ да наложи своите интереси на целия свят.

Но ако „хулиганите“, които стоят зад гърба на Тръмп, продължат по същия начин, е много вероятно, според анализатора, в един момент да изберат „погрешната война“.  И след това всичко в САЩ и света „бързо да се разруши“. Всички виждаме, че Тръмп е на път да избере една такава „погрешна война“ – тази с КНДР.

Още в началото на 21 век, твърди авторът, САЩ се разобличиха като „корумпирани хулигани“. Нещо повече. Това го направиха не само пред лицето на света, но и пред своя народ. Явно обаче, това разобличение изобщо не ги впечатлява. И точно това „високомерие, съчетано с корупцията в страната, ще доведе „империята САЩ“ до пълен разгром.

Ето защо, смята Кригър, търпението и на враговете, и на съюзниците на САЩ, вече се е изчерпало. И те с удоволствие ще позволят на сегашния щатски „елит“ да загине.

Наблюдавайки залеза на „американската империя“, Кригър е убеден, че Русия и Путин няма да влизат във военен конфликт със САЩ. Владимир Путин е твърде умен за това. По-скоро той, заедно със своите партньори от Китай, Индия, Иран и страните от Латинска Америка, ще предприемат някакви крачки за отслабване икономическата мощ на Щатите. А икономически, САЩ са колос на глинени крака. И е необходим само един тласък, за да полетят в бездната.

Затова Майкъл Кригър е убеден, че пророчеството на българската ясновидка Ванга ще се сбъдне. И ще наблюдаваме не „края на историята“, както предричаше Франсис Фукуяма. Ще наблюдаваме просто края на американската история. Краят на САЩ като хегемон и „владетел на света“. А Доналд Тръмп ще бъде последния президент на бившия хегемон.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Доналд Тръмп е ПОСЛЕДНИЯТ Президент на САЩ! Идва КРАЯТ на АМЕРИКАНСКИТЕ Корумпирани ХУЛИГАНИ! Вижте Защо:

 1. Анонимен Отговор

  23.10.2017 в 22:14

  ДАЙ БОЖЕ И В БЪЛГАРИЯ ПОСЛЕДНИЯ ПРЕМИЕР ДА Е ДО КОЛЕДА И ОТ НОВА ГОДИНА ДА СМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА С ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ БЕЗ НАТО

  • Анонимен Отговор

   24.10.2017 в 8:01

   Бог помага на смелите, но не върши никому работата. За да се промени нещо в България, трябва българите да го поискат и не от Господ, а от политиците. Тази банда преяли безделници, която си играе на парламентарна демокрация, все едно не с живи хора и съдби, а с пионки в компютърна игра, трябва да се изгони от властта. С молба няма да стане, сопа (тояга) трябва, както казват старите българи.

 2. Анонимен Отговор

  24.10.2017 в 16:25

  АЗ СЪМ ПЕНСИОНЕР КОЙ Е ТОЗИ КОЙТО ТРЯБВА ДА ГРАБНЕ СОПАТА ТРЯБВА ДА ИМА ОРГАНИЗАЦИЯ ДА СЕ ОБРАЗУВА НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ И ЦЯЛАТА СТРАНА ДА ВЪСТАНЕМ ТАКА КАКТО СА ПОСТЪПИЛИ БОТЕВ И ЛЕВСКИ С УЧАСТИЕТО НА ВСЕКИ И ВСИЧКИ НО ВСИЧКИ ЕДНОВРЕМЕННО1

  • Анонимен 1 Отговор

   05.12.2017 в 1:58

   Точно така. Трябва да има организация. А за да се осъществят основни промени към по-добро, трябва революция. Но революция в такава малка държава като България е невъзможна. Революцията трябва да обгърне целия свят. Видяхме дори какво стана с революцията в Русия и Китай, две страни които са много по-големи от България. Понеже революцията не се разгърна да обхване целия свят тя загина. Сега е моментът за световна революция, но това няма да се получи. Русия и Китай са в началната фаза на капитализма и те ще му удължат живота. А е възможно да се сбъдне и писанието в Библията или Евангелието. Първо ще се появи антихристът с белега на челото (аз мисля че това е Горбачов). След това ще настъпят войни глад и мизерия. Исус Христос ще прибере своите хора, това не знам как ще стане, след което ще пада огън и жупел от небето, т.е. 3-та световна война.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *