Докато търсят гадже на Преслава, тя се прибра при Бирмата

Преслава и БирматаКрайно време беше феновете на Преслава да получат яснота къде е, с кого е и да се успокоят.

Фолк певицата се намеси в медийните спекулации и  разбули мистерията кой и е новият любовник, от тримата спрягани досега и дали с Георги Станоев  все още  са двойка, или всеки е поел по пътя си. И да спрат снимките, в които той върви жален с бодигардовете си, а тя се прегръща с някой случаен фен.

Красавицата не оспори нито една клюка за себе си и не спря медиите да се надпреварват да й търсят нова половинка. Преслава накрая реши да сложи край на спекулациите по доста тих и ненатраплив начин. Тя реши, че вместо да прави опровержения за поредното ново гадже, просто да публикува една снимка, пише  HotArena.net.

На снимката тя е с Бирмата в доста добро настроение, а единственото, което ги разделя, е неговата майка Лидия, която е седнала между двамата и ги гледа майчински.

 Тройка е в  столичен клуб и се глези с отбрани алкохолни напитки и наргиле.

 Прави впетатление, че Жоро доста е закръглил бузки, което показва, че и  двете му любими жени доста добре се грижат за него.

 Всъщност бурната кавга между двамата през лятото и чашата, която Преси счупи в главата му, са били обикновен скандал между влюбени, който бързо е отминал. Сега спекулациите с кого живее певицата, вече са излишни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WdM22pzqaac

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *