Динко от Ямбол ще лови бежанци срещу 100 бона във ВИП Брадър

0

ДинкоДинко от Ямбол, който се прочуе като „Ловеца на бежанци”, ще бъде голямата атракция във  „ВИП Брадър” през тази есен.

Доста примитивния мъж, който преплита в себе си качества като наивност, агресия, патриотизъм, самочувствие, жажда за внимание и други „ценности“ вече е подписал договор с Нико Тупарев.

Когато стана известен с натръшкването на мигрантите и първо беше обявен за национален герой, а след това политиците се поправиха и го арестуваха. Междувременно по телевизиите се сбиха да го интервюират и така той за няколко дни стана по-известен от всички випове, взети накуп.

Междувременно свари да спаси учителки от катастрофирал автобус и да организира граждански отряди, с които да патрулира и да лови съмнителни типове.

С простодушието си и егото си Динко ще е несъмнена атракция, затова от „Фермата“ и Брадъра буквално се сбили кой да го вземе.

„Героят“ от Ямбол обаче не му мислил много, а казал – Който ми даде сто бона хонорар, при него ще отида. На толкова оценил времето, което ще изгуби пред камерите.

И докато Иван и Андрей се назландисвали, Тупарев набързо му платил аванс и го обвързал с договор.

Наистина ще е любопитна гледка как един местен патриот и бабаит със съмнително образование и маниери ще се впише сред претенциозните випове.

Скандали ще има в изобилие, защото Динко не си мълчи и има мнение по всички въпроси.

Освен това е приказлив и натрапчив.

Мястото му е по-скоро във „Фермата“ да копае, но друго си сред певици и артисти. Та картинката ще е прелюбопитна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
https://youtu.be/FOK_z_82Xd8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *