Диляна Попова: Избрах Асен за баща на детето ми по животински инстинкт

Диляна Попова11Като малка много мразех момчетата, признава Диляна Попова. Бяха груби и недодялани, играеха груби игри, нараняваха животни, тормозеха котки, палеха ги, вързваха ги.

Сега пък аз се оказах най-мразената жена в България. Нещата се връщат. Всички му мразят, защото съм решила да родя дете от чужд мъж. Макар че не съм нито първата, нито последната. Това се случва почти всеки ден.

С Асен имаме връзка от две години, но я криехме. Не искахме да попаднем под обстрела на медиите и да нараняваме други хора. Успяхме да опазим тайната до мига, в който се разбра, че съм бременна. Първо искам да обясня на неприятелите си, че Блатечки не научи това, когато влязох в четвъртия месец и не съм го изненадала неприятно. Той знаеше още преди да зачена.

Обясних му, че искам дете от него и той беше много щастлив. Бебчето ни е планирано и е правено с много любов. Защо той ли?

Идва момент в живота на една жена, когато решава, че трябва да има дете. Тогава тя се оглежда за материал. Зная, че звучи грубо, но женският инстинкт става буквално животински и самката търси най-добрия самец, който да я оплоди. В случая аз познавам Асен, зная му качествата и реших, че той е идеален вариант да бъде баща на детето ми. По този начин не го задължавам с нищо. Не съм му поставяла условия да напуска семейството си и да се жени за мен. Готова съм да си отгледам детето сама и ще го направя. Просто реших да родя от него и той се съгласи.

Между нас има любов. Не отричам. Но любовта е до време, а децата остават. Не ми беше безразлично какво ще е моето дете, как ще изглежда, чии гени ще носи.

В момента Диляна почива тихо край морето на усамотено място. Не се снима, не си прави селфита. Чака да стане 24 септември – нейния рожден ден, на който смята да роди и сина си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *