Диляна показа сина на Блатечки, одрал му е кожата

0

Диляна БорилАсен Блатечки е отпразнувал  първия рожден ден на сина си Борил и е бил в паралелното си семейство.

Празненството е било в доста тесен кръг, а  актьорът не искал много шум, а само да докаже бащината си любов на  общото им дете.

Малко по-късно обаче той не направил същото за  Диляна, която празнува сама 34-тата си годишнина, а Асен остана при жена си, при която скоро се върна.
Диляна пък за пръв път показа сина си и даде  интервю за светско списание, в което сподели  как справя с ролята на майка и то на самотна майка.  Снимките  показват, че Борил буквално е одрал кожата  на баща си.

Манекенката призна, че Борил я прави много щастлива и чрез него се чувства цяла. Тя не крие, че в началото й било доста трудно и се плашела как ще се справи. Мечтите и  илюзиите, с които човек се разделя, винаги водят до голяма обърканост и даже депресия. Моите близки много ми помагаха. Не се почувствах сама нито веднъж, признава тя и за пръв път потвърждава, че Асен изобщо не е бил край нея, дори във времето, когато уж живееха заедно.
Диляна сама избрала да кръсти сина си Борил, не само защото това е хубаво българско име, а защото носи в себе си послание за сила, а тя иска синът й да израсне силен, не само физически, но и духовно. Не е ясно какви са в момента отношенията й с Блатечки, но се мълви, че до нея има друг мъж, който е богат и е от подземния свят. Тя обаче отрича твърденията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *