Джена се обади на Джино след Тежката Катастрофа! В Шеста операция Лекарите опитват да го Сглобят!

Джино красивДжино Бианкалана е претърпял шеста неотложна операция  след като катастрофира жестоко с мотора си миналата седмица.

Лекарите правят опити да го закърпят и да изглежда като нов, като дори му присаждат кожа на най-охлузените места. Двата му крака  вече са оперирани, гипсирани и укрепени с пирони.  Той почти непрекъснато е упоен, но това не пречи стаята му в болницата да прилича на хан и в нея да влизат и излизат роднини и приятели.

Анита Мейзер е една от доброволките, които са се превърнали в болногледачки и от няколко дни е плътно до риалити звездата. Никой не знае откъде едрогърдата дама и Джино се познават и откога са си станали толкова близки. Но тя присъства дори на процедурите по ежедневния му тоалет, пуска му музика, развлича го и играе ролята на домакиня на гостите му.  

Анита охотно дава и информация на медиите какво е състоянието на Бианкалана и го свързва с приятели по скайпа.

Джино катастрофира на завой, докато надувал газта на мотора миналия уикенд. Според него някаква дама му препречила пътя с автомобила си, но според други той си е луда глава и е карал с доста неразумна скорост, щом не е успял да спре.

От удара буквално се претрепал, а главата му била спасена от каската.

Още като го отнесли с линейка в болницата, му направени две животоспасяващи операции, но и с днешна дата лекарите продължават да го кърпят. Предстоят му още хирургически интервенции.

Случаят накара дори бившата му годеница Джена да наруши мълчанието и да му се обади загрижено, което пък предизвика ревността на годеника й – Малкия Канар.

Победителят във ВИП Брадър даже имаше уговорка да говори от болничното си легло с Гала в ефир. Но не успя, защото беше натъпкан с успокоителни и заспа. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. He he he…
    Gino pedalcheto se prebilo.
    Jalko, che e ojivjala tazi tziganska marsha s mutra
    na ottegchena kifla.

    Eba si greshkata na prirodata e toja grozen mangal.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *