Джена Заряза Мъжа си, Канара е Бесен! Виж Тук:

0

ДженаМалко след сватбата на фолкаджийката Джена и музиканта Атанас Стоев – Канара черни облаци надвиснаха над младото семейство.

Младоженците буквално са пред раздяла. Двамата не изкараха нормален меден месец, защото с тях се помъкнаха и сватовете. Не се сбъднаха и мечтите им за уединение след това.

Те заживяха при стария Канар в палата му и Джена хем трябва да се представя за добра снаха, хем да работи по кръчмите.

Сега пък двамата младоженци няма да са заедно цял месец. Джена се отдала след кратко затишие на работата си, за да навакса. През целия октомври тя има участия и всяка вечер ще пътува из страната, а като се върне, ще си отспива по цял ден.

Това яко вбесило Малкия Канар, който я иска само за себе си. Той се цупел, поставял ултиматуми, въпреки че много добре знае, че се е оженил за певица, а не за домакиня.
Другата причина за вечните отсъствия от дома на Джена е, че фолкаджийката иска тази година да се пребори за приза „Певица на годината“. Наградата вечно й се изплъзва, но сега се е амбицирала да пребори Преслава.

Третата причина пък била свекървата, която вечно се навъртала на техния етаж и се месела в работите на младото семейство. Единственият начин Джена да избегне досадните срещи с амбициозната майка на мъжа си бил да се махне от къщи и да работи до премала.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *