Джена Заби Нож на Джино: Най-после срещнах истински човек!

Джена годеникДжена  поздрави годеника си Наско Стоев за рождения му ден, обаче преднамерено или по инерция, нанесе жесток удар на бившия си Джино Бианкалана.

В опитите си да бъде оригинална и да покаже на малкия Канар, че обича само него, тя буквално отрече досегашния си живот и реши, че е пълен само с фалш.  „През годините, когато се лута и търси щастието, неусетно човек започва да  живее самотно и единствено с мечтите за по-истински и  по-хубави дни. Мечтаех отдавна за такъв истински човек като теб…“ – с тези думи започва почти грузинския по дължина поздрав на Джена към любимия й Наско. По-нататък следват задължителните обяснения в любов, вричания, обещания, надежди и приказки от рода на – ти си най-достойният, единственият и неповторимият.

Нормално е да се отправи подобен поздрав, но в случая Джена просто се е престарала. И е забравила факти от миналото си, окрилена от сегашната любов.

Нима времето, прекарано с Джино е било фалш? Нима, стоейки до него си е мечтаела за друг мъж – по-истински и по-достоен? Ако е така, защо е губила своето време и това на Джино? Защо е приела скъпия му пръстен, а после го е върнала?

Фалшив ли е бил Джино, че в обятията му е мислела за истинския, питат се фенове.

Американският бизнесмен също бил обиден от написаното, но после махнал с ръка и казал на приятели, че вече му е омръзнало да преследва призрак и също ще търси истинската.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Hgp_LrvJ6bc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *