Депутат от ГЕРБ цъфна в ПИЯНСКА ОРГИЯ! Скандални СНИМКИ:

Скандални снимки на депутата от ГЕРБ Павел Христов от алкохолна оргия в чалготека, взривиха мрежата. Синковецът, които е също и областен координатор на ГЕРБ в морската столица, демонстрира изключително вулгарно и долнопробно поведение.

Цъфналият ГЕРБ-ер от Варна се налива с алкохол, щипи разголени момичета по задните части, мята гьобеци, тропа на барабанчета. И за капак – пуши в заведението, въпреки забраната. Но кой ли би посмял да му каже нещо?

Младият депутат от ГЕРБ не е случайно момче от Варна. Той е син на Лилия Христова, бивш член на борда на директорите на „Пазари”. В момента тя е директор на дирекция „Образование и младежки дейности“ в община Варна. Но като гледаме на какво е научила собствения си син, можем да си представим как си върши работата и образова младите хора.

Лилия Христова нашумя в морската столица като шефка на организацията на ГЕРБ в район „Приморски”, както и като шеф на борда на директорите на общинската фирма Пазари, като едва не я фалира, коментират варненци.

Преди години, срещу Лилия Христова имаше куп сигнали от измамени от нея лица, които я обвиняваха, че ги завлякла с крупни суми. Измамените и до днес се жалват, че са пили студена вода, но така и не са могли да си върнат парите от нея и съпруга ѝ, който избягал в чужбина, за да се скрие.

Източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *