Денис Ризов няма да се развежда с Наталия, мързяло го

ДенисТв продуцентът Денис Ризов призна , че няма да се развежда  с тв водещата Наталия Симеонова , както наскоро гръмнаха медиите.

И причините за това не са финансови, а  просто от мързел. Ние двамата нямаме какво да делим. Когато бяхме женени къщата, в която и сега  живее Наталия, си беше  на нейно име и още си и на нейно.

Имотното  състояние и на двама ни няма да се промени нито  със стотинка, ако не се броят парите, които трябва да пръснем по адвокати, категоричен е  Денис.

Той  не смята повече да се жени, нито пък да прави още деца /от Наталия има едно/. Продуцентът не вярва в брака, не уважава така наречената уседналост,  живее доста динамично и много често пътува.

Денис отхвърля категорично слуховете, че е направил предложение за брак на приятелката си Александра, с която живее от две години.

„Тя е само на 27, а аз съм вече  на 50, обаче  това не е проблем за нас. Алекс не е като сегашното нейно поколение, където преобладават кухите лейки“, похвали я Ризов. Затова и двамата се разбирали, но не смятали да се женят.

Деис се похвали, че въпреки  края на предаването „Предай нататък“ и свалянето му от ефир,   има нови проекти. Даже е получил предложение да възроди отново собственото си предаване „Денис и приятели“, обаче  все още умува дали наистина да го направи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *