Девойката с най-големите ци*и си търси гадже

цици ПетяПетя Бургова от Петрич, която се прочу като девойката с най-голям натурален бюст в Благоевградско, се изцепи, че може почти всичко, но мечтата й е да се снима в списание. 

Едно от хобитата ми е да пея.  Най-различни песни, от народни до попфолк. Държа на красотата си и външния вид, но не  те са  най-важните. Духовната красота и добродетелите на човека са много по-важни, обаче  в сегашния материален свят, който отвсякъде  ни заобикаля, истинските ценности са вече забравени и гледаме само материалното“, с категорична е  Петя.

Тя си направила  първата  татуировка на 13 години. Всеки от моите татуси, които имам по тялото, разкрива нещо за мен, те са символи на мои състояния и открития за самата мен, допълва тя.

Едрогърдата Петя твърди, че всичките й прелести са абсолютно натурални, без никакви корекции и без грам силикон. Тя е готова, когато навърши пълнолетие,  защото в момента още няма 18 години да се снима за мъжки еротични списания, но не заради хонорарите, които там дават и то доста, а заради предизвикателството да е по кориците и  заради това, че девойчето просто много обича да се снима.

Любимата певица на Петя е, разбира се, Галена. „В попфолка има много стойностни песни, които не само повишават настроението ти, но имат и смислени текстове, които те карат да се замислиш“, категорична е девойката. Тя не пуши, не пие, не употребява забранени субстанции  и си няма гадже. „Още не съм го открила, но го търся и ще го намеря“, казва тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *