Дарина Павлова прескочи до Кан, за да се щракне с Антонио Бандерас

ДаринаДарина Павлова била специален гост на партито, на което Антонио Бандерас отпразнувал една година щастлива любов с Никол Кимпел.

Звездата от „Десперадо” поканил хора само от най-близкото си обкръжение  по време на фестивала в Кан. „Аз на яхти не обичам да стоя“ – признава Павлова. „Страдам от морска болест и не ми е уютно, но тази бе много добре закотвена и изкарах чудесно.

Антонио се запозна с Никол точно преди година на партито на „Непобедимите 3” в Кан. Тя е изключително сладка и е много далеч от киното, работата й е във финансовия сектор. И двамата не очакваха, че това ще се счучи.

Антонио е много щастлив, буквално цъфти край нея, преродил се е просто.”, обясни Павлова. На традиционния червен килим в красивия  град тя отишла по покана на режисьора Матео Гароне. Там той  представил първия си англоезичен филм „Приказката на приказките”. Там в главната роля е Салма Хайек, с която мадам Мулти също се познава и общува на „ти”.

Преди грандиозния финал на „България търси талант” Павлова отново потвърди намерението си да дари хонорара си от журирането на един от  участниците в шоуто. „Отдавна съм си го набелязала, много го харесвам, ще му помогна с тези пари да доразвие таланта си, но не искам да казвам кой е той предварително, за да не се спекулира по темата.”, обясни Дарина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *