Гущеров предложил на Мария на маса с розови листа

Мария и ГущеровФолкдивата Мария получила предложение за брак от Християн Гущеров по изключително романтичен начин, похвали се самата тя.

Той ги поканил на вечеряна с Мария, но преди да тръгнат към ресторанта, бизнесменът  син ударил вкъщи едно уиски почти на екс, за да събере кураж и да извърши заветния ритуал. Облякъл и костюма от първата им среща, когато се видели преди години.

Обличахме се  с Марая и в бъркотията и бързането изобщо  не обърнах внимание как се е спретнал или пък, че пие преди вечеря, което не е характерно  за него”, обясни певицата. Когато пристигнали в ресторанта, ги очаквала маса, отрупана с розови листа. Гущеров помолил управителя да спрат музиката и да пуснат една специална песен от телефона му. След което  прегърнал дъщерята на Мария от първия й брак и паднал на едно коляно.

Певицата признава, че била доста изненадана. „Аз моето „да” съм му го дала още преди три години. Като се съгласих да живеем заедно и като се доверих, че това е добро и за детето ми и няма да го нараня. Едно е да започнеш връзка необвързан, но когато идваш с дете, имаш доста повече грижи и влизаш в съвсем различни отношения. За Марая Християн  е ангел и знам, че ако някой ден се  нещо лошо стане с мен, има кой да я отгледа и то с любов, обясни миньончето.

Иначе сепната от жеста, певицата побързала да каже да.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *